Adaylar Belli oluyor..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Adaylar Belli oluyor..
Yaklaşan yerel seçimler nedeni ile Kağıthane’de Belediye başkanlığı için aday adayları belli olmaya başladı..

Siyasi partilerde yavaş yavaş kıpırdamalar başlarken, aday adaylarının isimleri de gündeme gelmeye başladı. Şu anda partilerinden birçok isimlerin aday adayı olacağı söylemleri gündeme gelirken, bazı kişiler de aday olduklarını resmen açıklamış bulunuyor.

                                  ŞİMDİLİK HANGİ PARTİDEN KİMLER ADAY ADAYI?

                                                         DSP’DEN NESRİN ALTIN..

Kağıthane Demokratik Sol Parti olarak ilk önce ilçe başkanı Nesrin Altın’ın ismi resmiyet kazamamış olsa dahi, Altın aday adayı olduğunu, il başkanlığına resmen açıklamış bulunuyor. Nesrin Altın’ın adaylığından sonra başka sürpriz isimlerin de gündeme gelmesi bekleniyor. Ancak, parti yetkililerinden yapılan açıklamaya göre kesin aday adaylarının İstanbul genelinde 24 Ksım 2008 tarihinde düzenlenecek bir gecede resmen açıklanacağı belirtildi..

                                             AK PARTİDEN S. AHMET ÇANDIR..

Daha önce AK Parti ilçe başkanlığı yapan S. Ahmet Çandır aday olacağını açıklamış ve 1 aralık 2008 günü bu adaylığını resmen açıklayacağını belirtti. Çandır’ın yanı sıra, partide Fazlı Kılıç, Rafet Okutan ve İbrahim Cenan’ın isimleri geçerken, adı sürpriz olarak sır gibi saklanan bir adayın aday olması halinde 400 kişinin de meclis üyeliği için beklediklerini ve bu kişiyi destekleyecekleri haberleri gündeme geldi.

                                                     SAADET PARTİSİNDEN CELAL ÇOBAN..

Genel başkanlık seçimini tamamlayan Saadet Partisi şimdi de ilçelerdeki çalışmalarına hız vererek, yerel seçimler için aday adaylığı çalışmalarına başladı.. Partinin önemli kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Belediye başkanlığı için en önemli ve garanti ismin ilçe başkanı Celal Çoban’ın olduğuna kesin gözüyle bakılıyor. İl başkan yardımcısı Zeynel Keskin’in de isminin adaylar arasında geçmesine rağmen, diğer aday adayları Celal Çoban için aday olmayacakları ifade edildi..

                                                       


                                                     MHP\'NİN ADAY ADAYLARI..

MHP Kağıthane ilçe başkanlığı ise daha önce açıkladığı aday adayları olan Kamil Balyer ile Necdet Koptagil isimlerine şimdilik bir ilave yapmadı.Partiden daha birçok aday adaylarının olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

                              GENÇ PARTİDEN İLÇE BAŞKANI UFUK ERİM ADAY ADAYI..

                                                                     CHP’DE SESSİZLİK..

 Şu ana kadar Belediye başkanlığı için aday adayları konusunda açıklama yapmayan tek siyasi parti CHP bulunuyor. CHP’li yetkililerle yaptığımız görüşmelerde çok sayıda aday adaylarının bulunduğunu ve yakında bu sürpriz adayların isimlerini açıklayacaklarını ifade ettiler. İlçe başkanı Fevzi Şit, “Bomba gibi sürpriz adaylarımız var. Seçmenlerimiz biraz daha sabırlı olsunlar” dedi.

                                         DEMOKRAT PARTİ BEKLEMEDE

Şu anda Kağıthane\'de sessiz kalan ve yönetimin kendini beklemeye aldığı partilerden biri de Demokrat partidir. İlçe başkanı Orhan Çakır, süpriz bir açıkamayı yakında yapacağını açıkladı..


Kendi kendini haber yaptı..Önceki Haber

Kendi kendini haber yaptı..

SOYLU YENİDEN GENEL BAŞKAN..Sonraki Haber

SOYLU YENİDEN GENEL BAŞKAN..