Bayan sporcular kaza geçirdi.. 2 ölü..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Bayan sporcular kaza geçirdi.. 2 ölü..
Bayan sporcu hentbol oyuncusu öğrenciler trafik kazası geçirdi. Ordu’ya ateş düştü..Tüm Ordu halkı bu talihsiz kaza nedeniyle yasa büründü.. Ordu’dan Yozgat’a maça giden hentbol takımını taşıyan minibüsün Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü. Olayı duyan Altınordu Beleditye başkanı Aşkın Tören Yozgat’a giderek yaralıları hastanelerde ziyaret etti ve başsağlığı dileklerinde bulunarak kaza ile ilgili bilgiler aldı.

Kazada 15 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, 2. Lig'de mücadele eden Ordu Gençlerbirliği Bayan  Hentbol Takımı oyuncularını taşıyan 52 RF 559 plakalı minibüs, Aydıncık ilçesi Çökelek köyü yakınlarında dere yatağına uçtu. Kazada Göksu Akyel ile Siben Aksu isimli öğrenciler hayatlarını kaybettiler..

 

 

 

Altınordu Belediye başkanı kaza ile ilgili üzüntülerini dile getirerek, Ordu kadınlar 2. Lig C grubunda temsil eden Ordu Gençlerbirliği Kadın Hentbol takımı geçirdiği trafik kazası nedeniyle Yozgat şehir hastanesi başta olmak üzere muhtelif hastanelerde tedavileri devam etmekte olan sporcu kardeşlerimizi ve antrenörlerimizi ziyaret ederek durumları ile ilgili bilgiler aldı. . Tören, “Sporcu kardeşlerimize, ailelerine ve spor camiamıza geçmiş olsun diliyorum” dedi..

 

Kazada yaralanan isimleri hakkında henüz kesin bir bilgi verilmezken, sporcu öğrencilerin çoğunun Ordu Cumhuriyet ve Ordu Lisesi öğrencilerinden oluştuğu  belirtildi..

 

 

 

VALİDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI..

 

Ordu valisi Seddar Yavuz ‘da Yozgat’ta kaza geçiren sporcu öğrenciler hakkında sosyal medyada yaptığı paylaşımla  geçmiş olsun dileklerini iletti..

 

Vali Yavuz mesajnda, “Hentbol 2. Liginde mücadele eden Ordu Gençlerbirliği Sporcu ve Yöneticileri müsabaka için gittikleri Yozgat’ta trafik kazası geçirmiş olup tedavileri için gereken her şey yapılmakta ve bizzat tarafımdan takip edilmektedir. Geçmiş olsun..” dedi..


Başkan Ulaş Tepe Şehir Hastanesi için konuştu..Önceki Haber

Başkan Ulaş Tepe Şehir Hastanesi için k...

Mezbaha ve hayvan pazarı bitmek üzere..Sonraki Haber

Mezbaha ve hayvan pazarı bitmek üzere..