Saadet Partisinde Av. Erkan Temiz güven tazeledi..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Saadet Partisinde Av. Erkan Temiz güven tazeledi..
Saadet Partisinin Ordu 7'nci il kongresine bugün Ordu Kültür sanat merkezinde yapıldı.Kongreye eski İçişleri bakanı ve Ordu milletvekili İdris Naim Şahin ile Konya milletvekili Abdulkadir Karaduman da katıldılar.

Milli Görüşün hiçbir zaman görüş değiştirmediği Saadet Partisi 7. Kongresinde il başkanlığına yine mevcut başkan Av. Erkan Temiz tek aday olarak çıktı ve mecburen başkan olarak seçildi ve yeniden güven tazeledi.

Divan başkanlığına genel idare kurulu üyesi Dursun Ali Güzel, divan başkan yardımcılığına, Artvin il müfettişi Bilgi Uzuner ile Ordu il müfettişi Şerif Altundal, divan katipliğine Giresun il başkanı Abdulkadir Bektaş ile  Samsun il teşkilat başkanı Ahmet Köseoğlu seçildiler.

Kongreye il dışından katılanların yanı sıra muhalefet partilerinin de katılmaları dikkat çekti. İYİ Parti Ordu il başkanı Ekrem Şentürk, CHP. Ordu il başkanı Av. Atila Şahin, Gülyalı Belediye başkanı Ulaş Tepe de SP’nin kongresine katıldılar.

Daha sonra gündem gereği konuşmalar il başkanı Av. Erkan Temiz, Konya milletvekili Abdulkadir Karaduman ve İdris Naim Şahin birer konuşma yaptıktan sonra dilek temenniler sunuldu ve seçimlere geçildi.

Saadet Partisinin yıllardır Ordu il başkanlığını yapan Av. Erkan Temiz kongreye katılan bütün üyelerin oylarını alarak yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

BAŞKAN ERKAN TEMİZ’İN LİSTESİ..

 


BU ÇİÇEKLER ORDU’YA ÇOK YAKIŞTI..Önceki Haber

BU ÇİÇEKLER ORDU’YA ÇOK YAKIŞTI..

Vali Tuncay SONEL’in 8 Mart dünya kadınlar günü kutlama mesajı..Sonraki Haber

Vali Tuncay SONEL’in 8 Mart dünya kadınl...