Özgür Özel, “DÜNYANIN KAÇ BUCAK OLDUĞUNU GÖRDÜ” dedi..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Özgür Özel, “DÜNYANIN KAÇ BUCAK OLDUĞUNU GÖRDÜ” dedi..
CHP. Ordu il başkanlığı bugün il danışma kurulu toplantısı düzenledi. Toplantıda söz alan CHP gurup başkanvekili Özgür Özel, Ordu’da DP. Ordu milletvekili Cemal Enginyurt’a sataşarak, “”Dünyanın kaç bucak olduğunu gördü” dedi.

Atatürk, Kültür merkezinde yapılan toplantıya partinin Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Grup Başkanvekili Özgür Özel, Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, İstanbul İl Başkanı Ordu’lu Canan Kaftancıoğlu, Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Samsun İl Başkanı Fatih Türkel ve Giresun İl Başkanı Fikri Bilge ile Ordu İl başkanı Av. Atila Şahin ile partililer katıldılar.

Tolantıda bir konuşma yapan gurup başkan vekili Özgür Özel, DP. Ordu milletvekili, Cemal Enginyurt’u hedef alarak sanki dalga geçercesine bir konuşma yaptı.

Özgür Özel konuşmasında, "Seçimden önce bize ağzına geleni söyleyip 'Ben Cumhurbaşkanımın arkasındayım, gideyim, beni çok sevecek' diyen Cemal Enginyurt, gitti, dünyanın kaç bucak olduğunu gördü. O gidip fındığa fiyat alırmış, o gidip şöyle yaparmış, böyle yaparmış. Geldi Ankara'yı gördü. Şimdi en baş muhaliflerden birisi oldu. Cemal Enginyurt'a hem 'Günaydın', hem 'Hoş geldiniz' demek lazım. Bu kadarını da söyleyelim. Bütün iftar yemeklerinde, 'Özgür Özel, Cumhurbaşkanımıza parmak salladı, ben gideceğim, o parmağı kıracağım' diyordu. Geldin ne oldu, gönlün kırıldı şimdi muhalefet oldun. Hoş geldin, Cemal Bey hoş geldin." diye sataşmalarda bulundu..
ENGİNYURT HOŞBULDUK DEDİ..
Özgür Özel’in açıklamasına Twitter’den cevap veren Enginyurt, önce Özel’in kendisiyle ilgili söylediklerinin videosunu paylaştı. Enginyurt, Özel kısa verdiği cevapta “Hoş bulduk Özgür Özel. Bu işten sen hayırlı çıktın”diye cevap verdi.


Ordu’ya zarar veren siyasetçiler derhal istifa etmelidir..Önceki Haber

Ordu’ya zarar veren siyasetçiler derhal...

Ulubey’in yollarını Büyük Şehir Belediyesi asfalt döşüyor..Sonraki Haber

Ulubey’in yollarını Büyük Şehir Belediye...