ORDU’DA YENİ EKİBİN İLK KADIN DAİRE BAŞKANI OLDU..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
ORDU’DA YENİ EKİBİN İLK KADIN DAİRE BAŞKANI OLDU..
Bazı uygulamalarda bir çok örnekler ve benzeri vardır. Ancak Ordu Büyük Şehir Belediye başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, her zaman yaptığı kadro değişikliklerinden bu sefer farklı bir değişim yaptı. Tam isabetli olduğu gibi, farklı da oldu. Eda Baysal daire başkanı oldu, Ordu “EDA”sını buldu. Değişim diyen başkan Güler, tam bir değişim yaptı.

Ordu’nun geleceği  ve geçmişte yaptığı başarılı örnek çalışmaları ile ilk olarak kendisini Perşembe Belediyesinde ispatlayan Eda Baysal, bu başarının karşılığında önce Ordu Büyük Şehir Belediyesine atandı,  şimdi de daire başkanlığı görevine atanarak, Ordu için yapılması gereken bütün hizmetleri “EDA” etmek için Eda Baysal dönemi başlıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde Emlak Yönetimi Şube Müdürü ve kentsel dönüşüm ve Kent estetiği şube müdürü olarak görevlerini yürüten Eda Baysal İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı görevine atandı. Eda Baysal Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ekibinin İlk Kadın Daire Başkanı oldu.

Eda Baysal 2007 yılında Perşembe Belediyesi İmar Müdürü olarak görev yaptığı yıllarda hayata geçirdiği projelerle Perşembe İlçesinin çehresini değiştirmişti.

ORDU KENTSEL ESTETİKTE TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Kent Estetiği şube müdürlüğü görevine getirilen Eda Baysal Kent Estetiği konusunda yaptığı çalışmalar ile Türkiye’ye Örnek oldu.  Altınordu ilçesinde bulunan ve halk arasında Fidangör olarak bilinen Sırrıpaşa Caddesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Kent estetiği şube müdürlüğü gerçekleştirdiği çalışmalarla rengarenk bir görünüme kavuştu.

ORDU’NUN GELEĞİNE DAMGA VURACAK PROJE

Kentsel Dönüşüm Konusunda çalışmalar sürdüren Baysal, toplumun birçok kesimi ile yaptığı toplantılar ve görüşmelerle birlikte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in sağlıklı, güvenli ve modern yapılarla model bir il oluşturmak için harekete geçtiği Kentsel Dönüşüm Projesi ilimizi ziyaret eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından beğeni ile karşılandı.

BAŞARILI ÇALIŞMALAR İLE DİKKAT ÇEKTİ

Görev bilinci ve çalışkan kişiliği ile dikkat çeken Eda Baysal Kentsel dönüşüm ve Kent Estetiği Müdürlüğü yanı sıra Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevini aynı anda yürüttü. Ordu Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü ve Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevlerinde yaptığı çalışmalar Ordu halkı tarafından takdirle karışlanırken İlçe Belediyeler ile yapılan ortak çalışmalarda mesai gözetmeksizin üstlendiği görevleri sorunsuz yerine getirmesi Baysal’a Başkanlık getirdi.

Ordu'da İlk kadın daire başkanı olan Eda Baysal’ı tebrik ediyor, ancak sakın hata ve yanlış yapma ilk elştiri yapan da biz oluruz diyor ve yeni görevlerinde üstün başarılarının devamını diliyoruz. (YÖN)


Vali Tuncay Sonel Jandarma teşkilatını kutladı..Önceki Haber

Vali Tuncay Sonel Jandarma teşkilatını k...

Başkan Kaya, “Siyasetin elitleri bizden rahatsız oldular..”Sonraki Haber

Başkan Kaya, “Siyasetin elitleri bizden...