Eski müdür dün görevden alındı, yen müdür bugün göreve başladı..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Eski müdür dün görevden alındı, yen müdür bugün göreve başladı..
Ordu’da 2019 Ağustos ayında görevine başlayan İl Sağlık müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu dün aniden görevinden alındı, bugün yeni müdür aniden görevine başladı. Bu da gösteriyor ki, siyasi planlar önceden yapılmış..

Bazı atamalarda müdür değişikliği yapılınca yeri bir süre boş kalır ve sonradan atama yapılırdı. Ama, gelin görünki, sağlık camiasında görevinden alınan müdürün yerine 24 saat içinde jet hızı ile atama yapıldı.  Yeni sağlık müdürü Tokat Devlet Hastanesi Başhekimliği yapan  Opr. Dr. Dursun Tüzün bu sabah Ordu’ya gelerek görevi törenle teslim aldı.

AKP’Lİ METİN RAHAT ETTİ..

Görevde kaldığı süre içinde Dr. Mustafa Kasapoğlu hakkında sürekli eleştirilerde bulunan  kendi özel talep ve istekleri yerine gelmeyen AKP’li Metin, “Bu müdür hergün Samsun’a gidip geliyor, Ordu’nun sağlığını Samsun’dan yönetiyor, sağlık müdürünün her gün Samsun’da ne işi var vs.” gibi  beyanatlar vererek sürekli eleştirilerde bulunan AKP’li Metin sanırız bu değişimden en çok rahatlık ve keyif duyan biri olmuştur.

Görevini bu sabah makamda teslim eden Dr. Mustafa Kasapoğlu pandemi döneminde yaptığı başarılı  çalışmalarla Ordu’yu en üst sıralarda taşımayı başarmıştı. Kasapoğlu devir teslim töreninde çalışmaları hakkında bilgi verdi. Maalesef Ordu’nun siyasi gücüne yenik düştü.

KASAPOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ..

Ordu’nun yeni sağlık il müdürü Opr. Dr. Dursun Tüzün,  Kasapoğlu’na verdiği emekler için teşekkür ederek, hizmet bayrağını devir almaktan gurur duyduğunu, belirterek  “Ben biraz şanslıyım. Pandemi bitti geldim. Aldığım görevi daha ileri götüreceğim. Hocama yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum. Her şey için teşekkürler diyerek, Kasapoğlu yeni müdür Opr. Dr. Dursun Tüzün’e çiçek takdim ederek başarılar diledi ve koltuğuna oturdu.

Dr. Mustafa Kasapoğlu görevi yeni müdür Dursun Tüzün’e devretti ve Ankara’ya gitti.
 


Yalıköy sahilleri Sosyal yaşam alanı oluyor..Önceki Haber

Yalıköy sahilleri Sosyal yaşam alanı ol...

FINDIK KAPSÜLÜNDEN HAYVAN YEMİ YAPILACAK..Sonraki Haber

FINDIK KAPSÜLÜNDEN HAYVAN YEMİ YAPILACAK...