Şenol Yılmaz, AK Parti ilçe başkanlığına resmen aday..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Şenol Yılmaz, AK Parti ilçe başkanlığına resmen aday..
AK Parti Altınordu İlçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan Şenol Yılmaz adaylık başvurusunu resmen yaptı. Şenol YILMAZ: “Referansım Teşkilat Mensubu Tüm Arkadaşlarımdır” Toplumsal Uzlaşı, talep, öneri ve istişare anlayışı. Sokağın dilini bilen siyasetçi kimliği ön planda olmalı. Masa başı siyasetçisi anlayışından uzak, halkla iç içe bir yönetim ve siyaset anlayışı içersinde olması gerektiğini ifade ederek, adaylık başvuru dilekçesini il başkanı Halit Tomakin’e verdi.Ayrıca Altınordu ilçe başkanlığı için 15 civarında bir başvuru yapıldığı belirtilerek, AKP için adeta yağmur gibi bir aday başvurusu yapılıyor..Başarılı bir Yeni Mahalle Muhtarlık dönemi geçiren Şenol Yılmaz, başarısını ve hizmetini şimdi de AKP Altınordu ilçe başkanı olarak devam ettirmek istiyor..

AK Parti Genel Merkezinin talimatları doğrultusunda hafta başında istifaları istenen Ak Parti Altınordu, Mesudiye ve Gölköy İlçe Başkanlıklarının istifalarını vermeleri sonrasında farklı aday isimleri siyaset kulislerinde dillendirilmeye başladı…

 

Ordu ilimizin Büyükşehir olma süreci ve sonrasında 2014 yerel seçimlerinde AK Partinin yeni ilçe olan Altınordu ile birlikte 20’de 20 yaparak tüm belediyeleri kazanan kadroların içinde  yer alan kişilerden biri olan Şenol YILMAZ bugün AK Parti Ordu İl Binasına giderek İl Başanı Halit TOMAKİN’e Altınordu ilçe başkanlık adaylığı dilekçesini sundu.

 

ŞENOL YILMAZ İFADELERİ KULLANDI :

 

Kısa olarak kendisinmi de ifade eden Şenol Yılmaz, Ordu’da AK Parti camiasının tanınan simalardan olan ve 30 yıl Almanya’da yaşadıktan sonra 2008 yılında Türkiye’ye döndükten sonra gerek iş hayatı, gerekse AK Partide aktif siyaset yapan kadrolarla görev yaptıktan sonra Altınordu İlçe Kurucu teşkilatında görev alan  Şenol YILMAZ görev istenmez verilir anlayışıyla birçok teşkilat mensubuyla yaptığı istişareler sonrasında bugün itibariyle bu göreve talip olduğunu belirterek İlçe Başkanlığı Adaylık Başvuru Formunu Ordu İl Başkanlığına teslim ettiğini belirtti.


Yılmaz, göreve talip olmasındaki en büyük etkenin son dönemlerde ayrışma ve fikir ayrılıklarının yaşandığı birçok teşkilatta olduğu gibi Ordu ilimizde de bu durumu gördüğünü, teşkilattan birçok önemli isimle yaptığım istişareler sonrasında hiç kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, her bir teşkilat mensubumuzun yanı sıra ülkemizin kritik bir süreçten geçtiği şu dönemde birleştirici olmanın yanında Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın da zaman zaman işaret ettiği bir çok olumsuzluğun ortadan kaldırılması adına, partimizin genel ilkeleri ve politikaları doğrultusunda bu göreve talip olduğunu belirterek kendisine de bu görevin tevdi edilmesi halinde yeni bir heyecanla, yeni bir kadroyla Ordu’da siyaset arenasında rol model bir yönetim anlayışla görev yapmaya hazır olduklarını belirtti.

 


Başvurusu ile ilgili açıklamalarda bulunan Şenol YILMAZ, yıllardır AK Parti'ye hizmet ettiğini söyledi. Yılmaz; 2009 yılından beri AK Parti üyesiyim. Vizyonumla, 1980’li, 1990’lı yıllarda Ordu siyasetine yön vermiş ve başarılı siyasetiyle Orduluların halen saygıyla andığı, 4 dönem Yenimahalle Muhtarlığı, uzun yıllar İl Daimi Encümenliği yapmış merhum Nazif YILMAZ’ın oğlu olarak bugün belki rahmetli babam kadar olmasa bile geçmişten bugüne tecrübelerimizi,  gözlemlerimizi Ordu siyasetinin ve partimin başarısı için kullanma vaktinin geldiğine inanıyor ve kendime de bu konuda güveniyorum. 2011-2016 yıllarında Kurucu Altınordu Yönetim Kurulu Üyesi olarak elde ettiğimiz tecrübeler, başarılar bugün hala hafızalarımızda. Siyaseti önce ülkem, milletim ve Ordu ilimiz için masa başı siyasetçi kimlik ve anlayışından uzak, toplumun her kesiminin sesine kulak veren, talep ve önerileri ekibimle birlikte süzgeçten geçirerek toplumun genel menfaati doğrultusunda yapılması gerektiğine inanan biri olarak bugün itibariyle inşallah adaylığımı açıklıyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum”dedi.


Türkiye Eşşeksiz kaldığı için etini ithal edecek..Önceki Haber

Türkiye Eşşeksiz kaldığı için etini itha...

“İSTİKLAL” Adlı oyun seyirci ile buluştu..Sonraki Haber

“İSTİKLAL” Adlı oyun seyirci ile buluştu...