Osman Güngör, Siyaset değil, hizmet için geliyor..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Osman Güngör, Siyaset değil, hizmet için geliyor..
Ordu’da Cumhuriyet Halk Partisi 16 Şubat 2020 Pazar günü tarihi bir değişime girecek. Uzun zamandan bu yana Ordu’da devam eden parti içi siyasi sessizliğe son verilecek olan bir anlayışla Ordu il başkanı seçilecek. İşte bunlardan en şanslı isimlerden birisi Osman Güngör.. Eski, tecrübeli ve çalışkan bir siyasetçi, işinde, sanayisinde ve ekonomisinde de sevilen, sayılan milliyetçi bir iş adamlığı kimliği bulunuyor. Cumhuriyet Halk Partisi gerçek kimliğine Osman Güngör ile girecek ve Ordu Güngör ile GÜLECEK.. Cumhuriyet Halk Partisi Ordu’da ses verdi. Artık bundan sonra Ordu siyasetinde büyük bir değişim başlaması bekleniyor.

Ordu Kültür Sanat merkezinde yapılacak olan CHP il kongresinde il başkanlığına adaylığını bugün Partinin il başkanlığında açıklayan Osman Güngör’ün adaylık açıklamasına yoğun bir partili katılarak adeta izdiham yaşandı.

Adaylık açıklamasında çok önemli konulara değinen başkan adayı Osman Güngör, kendisini de tanıtarak, “Ben öğretmenlik yapamayan bir öğretmenim. İş adamıyım, sanayiciyim. Bundan sonraki işim CHP’yi iktidar yapmak. Geçmiş dönemde birlikte siyaset yaptığımız arkadaşlarımız var. Onların kalbini kırdıysam özür dilerim. Eksik taraflarımız da olabilir ama, biz kardeşiz.  Barış bayrağını her zaman elimizde tutacağız. Halkımızın sorunlarını yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte dile getireceğiz.”diyerek konuşmaları sık sık alkışlarla karşılanan Güngör davetlilere yönetim kurulunu da tanıttı.

Partinin gençlik kollarını tarif ederek, biz pırıl pırıl genç arkadaşlarımızla siyasete giriyoruz. Heyecanlıyım, yorulmayacağım, hep birlikte çalışacağız. Çok güzel işlere imza atacağız, diyen Osman Güngör yaptığı umutlu ve müjdeli güzel açıklamalarında, “Partide özlenen sevgi ve saygı daha da ön plana çıkacak. Biz Türkiye sevdası ile emek sevdasıyla siyaset yapan insanlarız.  Onun için herkese kapımız açıktır. Cumhuriyeti biz kurduk, bunu biz devam ettireceğiz, bunun başka yolu yok. Bu bizim olmazsa olmazımızdır” diyerek basın açıklamasına katılan bütün davetlilere teşekkür etti..


Büyükşehirin sporcuları Ordu’nun gururu oldular.Önceki Haber

Büyükşehirin sporcuları Ordu’nun gururu...

Büyük Şehrin başına genel sekreter Alp geçti..Sonraki Haber

Büyük Şehrin başına genel sekreter Alp g...