MIDI Restoranda zarar ziyan tespiti yapıldı..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
MIDI Restoranda zarar ziyan tespiti yapıldı..
Yıllardır Ordu sahilinin sembolü olarak bilinen MIDI Restorant da OBB eski başkanı Enver Yılmaz’ın gazabına uğrayan mekanlardan birisi olmuştu. İşetme sahibi Vedat Karaman 4 yıldan bu yana madur edilmiş ve bu süre içersinde 4 kez de kundaklanarak yangın çıkarılarak yok edilmeye çalışılmış, ancak bazı fırsatçılar bu konuda başarılı olamadı. İşletmeciliği elinden alınan Vedat Karama O günden bu yana hukuk mücadelesini sürdürerek, söz konusu mekanda bugün Av. Ruşan Yüksel ve mahkeme heyeti tarafından zarar ziyan tespiti yapıldı. Bütün umutlar şimdi başkan Hilmi Güler’de .. Başkana çağrı yapıyoruz, burayı işletmeye aç, gel bir gün sende otur, sağlığın güzelleşsin, ömrün uzasın ve tüm insanlar da sana dua etsin..

Ordu’ya gelen yabancı ve yerli turistlerin en çok tercih ettikleri ve nostaljik bir görünüme sahip, zamanında Karadeniz sahilinde tek ve eşsiz bir mekan olan “MIDI RESTORAN” olarak adının da ayrı bir dikkat çekmesi nedeniyle Ordu’nun güzel bir sembolü yok edilmiş durumda, içler acısı hali ve görüntüsüyle çözüm bekliyor.

BÜTÜN UMUTLAR BAŞKAN GÜLER’DE..

İşletme sahibi Vedat Karaman eski başkan Enver Yılmaz’ın keyfi, menfaat, inat ve taraflı bir tutumuyla bu işletmeyi elinden alınarak hem kendisinin madur edildiğini ve hemde Ordu turizmine büyük darbe vurulduğunu ifade ederek bu mağduriyetinin giderilmesi için Ordu Büyük Şehir Belediye başkanı Hilmi Güler’den umutlu, müjdeli ve olumlu bir yanıt bekleyerek bütün umutlarını başkana bağladığını ifade etti..

ZARAR ZİYAN TESPİTİ YAPILDI..
Geçtiğimiz hafta keşif yapılan Mıdı Restaurant da bugün de bilirkişiler tarafından zarar ziyan tespiti yapıldı. İşletme Sahibi Vedat Karaman, 2016 yılında Ordu Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Enver Yılmaz zamanında kapatılan sahildeki Mıdı Restaurant’ın 4 kere kundaklandığını ve içeriye çok büyük zararlar verildiğini daha önce belirttiklerini geçtiğimiz gün hakim nezareti ile mahkeme tarafından yapılan tespit sonrası detaylı tespitin Avukatları Rüşan Yüksel tarafından istendiğini ve mahkeme bilirkişisi tarafından bu gün yapıldığını belirterek, zararlarının Ordu Büyükşehir Belediyesi ile eski Belediye Başkanı  Enver Yılmaz’dan tahsil edilmesini istiyoruz dedi..

Bu arada Büyükşehir belediyesi tarafından projesi açıklanan Deniz Yıldızı projesi kapsamında Mıdı restoranın mevcut iskelede yer almadığı dikkat çekti. Mahkeme sonrasında gelişecek durum ile restoranın akıbeti hakkında verilecek karar merak ediliyor. Enver Yılmaz’ın verdiği zarar ile götürdüklerini acaba Hilmi Güler, telafi edebilecek mi?


Haydi İş adamları Ordu’ya yatırım yapın görelim sizleri..Önceki Haber

Haydi İş adamları Ordu’ya yatırım yapın...

Coronavirüs salgını nedeniyle Van Kapıköy girişlere kapatıldı..Sonraki Haber

Coronavirüs salgını nedeniyle Van Kapık...