Melet ırmağının çevresi turizm merkezi olacakmış…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Melet ırmağının çevresi turizm merkezi olacakmış…
Ordu’nun tüm bölgelerinde çalışmaların devam ettiği belirtilerek, Ordu Büyük Şehir Belediyesi tarafından Melet ırmağına yeni bir şekil verilerek ırmağın ağzı ve burnunun düzeltileceği belirtiliyor. Irmağın Karadeniz'e döküldüğü noktada yürüttüğü ıslah çalışması ile bölgeyi turizm alanı haline getirecek Ordu Büyükşehir Belediyesi, Melet’teki 2. etap çalışmalarına devam ediyor.

Orta ve Doğu Karadeniz bölgelerinin sınırı olan ırmak çevresinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu deniziyle, ırmak ve dereleriyle farklılığına fark katıyor. Yürütülen bu çalışmalar sonrasında vatandaşlarımız sadece sahilde değil, artık ırmak kenarlarında da gönül rahatlığıyla gezebilecek” dedi.

“MELET ADETA TURİZM NOKTASI OLACAK”

Melet Irmağı’nın turizm alanına dönüştürüleceğini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ekiplerimiz 19 ilçede 523 noktada çalışma gerçekleştiriyor. Melet Irmağı da bu çalışmalardan sadece bir tanesi. Melet’e alternatif ikinci köprünün yapılmasıyla buraya eklediğimiz 5 km uzunluğundaki asfalt yol, Ordu’nun trafiğini rahatlatmıştı. Bunlara ilave olarak Melet Irmağı’mızı güzelleştirmek için ekiplerimizle 7-24 çalışıyoruz. Bu alanda temizlik yapıyor, yürüyüş alanları ve ağaçlandırma çalışması gerçekleştiriyoruz. Melet’i halkın kullanımına açarak rahatlıkla kullanabilecekleri bir alan haline getiriyoruz. Aynı zamanda burada çay bahçeleri de oluşturacağız. Teknelerde burada rahatlıkla gezebilecek. Yapılacak bu çalışmalarla Melet adeta turizm noktası olacak. Ordu deniziyle, ırmak ve dereleriyle farklılığına fark katıyor. Vatandaşlarımız sadece sahilde değil, artık ırmak kenarlarında da gönül rahatlığıyla gezebilecek” dedi.


“KARARIMDAN DÖNMEYECEĞİM” dedi.. Çark etti..Önceki Haber

“KARARIMDAN DÖNMEYECEĞİM” dedi.. Çark e...

Büyük Şehir Çambaşında boyamaya başladı..Sonraki Haber

Büyük Şehir Çambaşında boyamaya başladı....