Kiracısını vurmuş ve kendini çatıya kitlemişti..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Kiracısını vurmuş ve kendini çatıya kitlemişti..
Ünye’de iki kişi yaraladıktan sonra teslim olmamak için direnişe geçen ve kendisini evin çatısına kilitleyerek dün saat 13:30 dan itibaren emniyet güçlerine teslim olmayan ve direnen zanlı sabaha karşı emniyet güçlerine teslim oldu.

Ünye Kaledere Mahallesi’nde iki kişiyi silahla yaralayan Selami O. 5 katlı binanın çatısına kendini kilitlemişti.

Ünye’de iki kişiyi yaraladıktan sonra teslim olmayarak kendini çatıya kitleyen Selami O. hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Gurbetçi çocuğu olan zanlının psikolojik tedavi gördüğü ve geçmişinde de olaylara karıştığı öğrenildi.

FRANSA’DA CİNAYET

Fransa’da kendisine saldıran 2 kişiden birini yaralayan ,diğerini öldüren Selami O., Fransa’da 3 yıl hapis cezası yatmış.

Cezası bittikten sonra Türkiye’ye gelen Selami O.   askerliğini Amasya’da yapmış. Askerliğide problemli geçen Selami O.,   saçını kestirmek istemediği için birliğine de  sıkıntılar yaşatmış.

FATİH CAMİİNDE OLAY

13.09.2013 tarihinde Cuma namazı sırasında Fatih Camii’nde ayağa kalkarak hocaya bıçak çeken Selami O.’un  burada “beni dinleyeceksiniz” diye bağırdığı ve cemaatten bazı kişiler ve güven timleri tarafından etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Kendini mehdi ilan eden Selami O. ,Samsun ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördükten sonra Ünye’de kiracıları olan  2 kişiye silahlı saldırı gerçekleştirdi. Olayda E.O ve  M.T. yaralayan zanlı polise teslim olmayarak direnişe geçti.

ÜNYE’DE YARALAMA

Psikolojik problemlerinin bulunduğu belirtilen Selami O. yaralama olayının ardından kendini kitlediği çatı katında direnişine devam ediyor.

Saatlerdir emniyet güçlerine teslim olmayan Selami O, bu süre içeresinde biri gündüz diğeri akşam vakti olmak üzere kalabalığa iki defa ateş etti. Çatı katından kalabalığa edilen ateşte korkulan olmadı.

ZANLI TESLİM OLDU..

Zanlı bu gece sabaha karşı Ordu Emniyet müdürlüğünden gelen özel ekibe teslim oldu. Emniyet güçlerine teslim olan zanlı önce kontroller yapılması için hastaneye götürüldü.


Ömer Faruk Günay İstanbul’dan aday adayı oldu.Önceki Haber

Ömer Faruk Günay İstanbul’dan aday adayı...

Perşembe’de Esrar ve Kenevir yakalandı..Sonraki Haber

Perşembe’de Esrar ve Kenevir yakalandı..