Kazı kazan kartlarını çaldı, hapsi boyladı..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Kazı kazan kartlarını çaldı, hapsi boyladı..
Ordu Altınordu Yeni Mahallede faaliyet gösteren bir kazı kazan ve Milli piyango bayiinden 7 bin lira tutarında kazı kazan kartı çalan bir kişi kumar oynarken yakalanarak tutuklandı.

Altınordu Yeni Mahallede Kazı kazan, milli piyango ve tekel bayisine giren bir kişi içeride müşteri kalabalığından istifade ederek, önce para vererek kazı kazan kartı aldı, sonra bir deste kartı alarak bayiden çıktı.

Bayi çalışanı daha sonra olayın farkına vararak kamera kayıtlarını inceledi ve şüphelinin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak duyurdu. Fotoğrafı Fatsa’da gören bir vatandaş şahsı tanıdığını söyleyerek bayi sahibi ile irtibata geçti ve şüpheli şahsın Murat Elibolca adlı kişi  olduğunu söyledi.

Anında Fatsa ilçesine giden bayi sahibi Murat Elibolca’yı bir kahvehanede kumar oynarken polis ekiplerine ihbar ederek yakalattı. Şüpheli daha sonra Ordu’ya getirilerek soruşturma yapıldı ve adliyeye çıkarıldı.

Şüphelinin geçmişte bir çok hırsızlık suçlarından sabıkalı olduğu için tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kazı kazan kartlarından şüphelinin üzerinde bulunan 7 bin TL. civarında para da geçici olarak savcılık emanetine alındı.


ORDU PİDESİNE COĞRAFİ İŞARET TESCİL BELGESİ ALINDIÖnceki Haber

ORDU PİDESİNE COĞRAFİ İŞARET TESCİL BEL...

Şüpheli ölümün cesedi Adli tıpa gönderildi..Sonraki Haber

Şüpheli ölümün cesedi Adli tıpa gönderi...