Girilmesi yasak bölgelere Altınordu Belediyesi giriyor..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Girilmesi yasak bölgelere Altınordu Belediyesi giriyor..
Altınordu Belediye başkanı Aşkın Tören, virüs nedeniyle yapılan hizmetleri değerlendirerek, “HEP GÖNLÜMÜZDESİNİZ VE GÖNLÜNÜZDEYİZ” dedi.. Ordu’da koronavirüs vakaları sebebiyle karantinaya alınan mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız yalnız bırakılmadı. Altınordu Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk ilkesi gereği karantinada bulunan mahallelere temel gıda ve hijyen paketi ulaştırıldı. Belediye ekipleri tarafından hazırlanan paketler karantinadaki mahallelerde bulunan vatandaşlarımıza ulaştırılmaya devam ediliyor. Öte yandan Mahallelerdeki dezenfekte çalışmaları da devam ediyor.

Altınordu Belediyesi halkımızın sağlığı için giriş ve çıkışların yasak olduğu mahallelere gönül köprüleri kuruluyor ve yardımlarını sürdürüyor.

 
Yaşanan zorluk ve güçlükleri toplumsal dayanışma ve yardımlaşma kültürü ile aşacağımızı belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, “Pandeminin şehrimizdeki ekonomik ve sosyal risklerini en aza indirgemek için birçok uygulamayı hayata geçirdik. Altınordu Belediyesi olarak şehrimizde iyilik ve gönül seferberliği başlattık. İyilik seferberliğimiz ile sosyal sorumluluk ilkesi gereği binlerce insanımıza devletimizin, milletimizin yardım elini ve desteğini ulaştırdık.  Şimdi de karantina süreci nedeniyle evlerinden çıkamayan hemşerilerimize desteklerimizi yine sürdürüyoruz. Her canı kendimize emanet bilen bir anlayış ve sosyal Belediyecilik sorumluluğu ile karantina altında olan mahallelerimizden talep eden vatandaşlarımızın gıda ve hijyen konusundaki temel ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ediyoruz. Hiçbir hemşerimizi yalnız bırakmamak için canla başla çalışıyoruz.”  dedi.
Belediye Başkanı Aşkın Tören pandemi nedeniyle gösterdikleri özen ve dikkatleri sebebiyle hemşehrilerine teşekkür ederken, temizlik, maske ve mesafe konusunda dikkat ve özene devam edilmesi çağrısında da bulundu.

KIRSAL MAHALLELERE DEZENFEKTE HİZMETİ

MAHALLE BAKKALLARI VE KAHVEHANELER DEZENFEKTE EDİLİYOR

Altınordu Belediyesi fındık hasat sezonuna bağlı olarak artan kırsal nüfus dolayısıyla mahallelerde bulunan kahvehaneler ve bakkallarda dezenfekte çalışması başlattı.

Altınordu Belediyesi COVİD-19 salgınının yayılımını azaltmak ve vatandaşları Koronavirüs pandemisinden korumak adına başlattığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bir yandan şehir genelinde toplum sağlığının korunması adına yoğun bir hijyen ve dezenfeksiyon çalışması yürüten Altınordu Belediyesi bir yandan da farkındalık ve denetim çalışmalarına devam ediyor.

BİRÇOK İŞLETME DEZENFEKTE EDİLİYOR

Hastaneler, eczaneler, aile sağlığı hekimlikleri, kamu kurum ve kuruluşları toplu taşıma dolmuşları, ticari taksilerden dolmuş duraklarına ve banka ATM’lerine varıncaya kadar şehir merkezinden kırsal mahallelere vatandaşların temas ettiği her alanda dezenfekte çalışmasını kesintisiz sürdüren Altınordu Belediyesi, kırsal mahallelerde dezenfekte çalışmasına ağırlık verdi.

Fındık hasat sezonu nedeniyle gurbetten doğdukları topraklara gelen vatandaşların koronavirüs pandemisinden korunmaları sağlık ve huzur içerisinde fındık hasatlarını yapabilmeleri, sevdikleriyle sağlıklı ve mutlu zamanlar geçirmeleri adına kırsal mahallelerde yaşanan nüfus yoğunluğunu da dikkate alarak mahalle bakkalları, kahvehaneler ve ibadethaneler gibi ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışması başlattı. Bakkallar ve kahvehanelerde vatandaşların temas etmesi muhtemel her köşe Altınordu Belediyesi ekiplerince özenle dezenfekte edilerek steril hale getiriliyor. Çalışmayla kırsalda fındık hasadı yapan üreticilerin, gurbetçilerin ve fındık hasadında çalışan emekçilerin sağlığının korunması amaçlanıyor.

  

VATANDAŞLAR MAHALLELERİNE GİDEN HİZMETTEN MEMNUN

Mahallelerde yapılan dezenfekte çalışmalarını değerlendiren vatandaşlar dezenfekte hizmetinin mahallerine gelmesi dolayısıyla sevinç yaşıyor. İl dışından fazla sayıda gurbetçinin geldiğini ve dezenfekte çalışmasının ihtiyaç olduğunu ifade eden vatandaşlar çalışma dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’e teşekkürlerini iletiyor.


Bülent Şişman, çok çalıştı diye görevinden alındı..Önceki Haber

Bülent Şişman, çok çalıştı diye görevind...

Amcaoğulları yol meselesinden hayatını kaybetti..Sonraki Haber

Amcaoğulları yol meselesinden hayatını...