Cinayetin arkasından kiralık katil ve zehirleme ortaya çıktı..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Cinayetin arkasından kiralık katil ve zehirleme ortaya çıktı..
7 Ekim 2020 Salı gecesi meydana gelen olayda Hasan Oğuz isimli bir kişi evinin önünde silahlı saldırıya uğramış ve ağır yaralı olarak Ordu Devlet hastanesine kaldırılmıştı. Ünye Çınarlık mahallesinde meydana gelen olay bir kişinin ağır yaralanmasıyla sonuçlanmıştı. Olayla ilgili, yeni gelişmeler ortaya çıktı.Ve son dakika gelen haberlere göre yaralı Hasan Oğuz’un yaşam mücadelesini kaybettiği belirtildi.

Ünye Cumhuriyet Savcılığının başlattığı soruşturma ve alınan ifadelerin ardından olayın perde arkasında daha önceden de cinayete teşebbüs edildiği ortaya çıktı.

4 TUTUKLAMA 1 FİRAR

Yaralama olayının ardından yapılan soruşturmada ikisi kadın 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdi.

AZMETTİRİCİLER ORTAYA ÇIKTI..

Olayda lezbiyen ilişkide olan Ayten Oğuz ile üst komşusu Hatice Sarı adlı kadınların azmettirici oldukları ortaya çıkmıştı.

Olaya karışan yaşı küçük zanlıların D.K. (16) ile B.S. (17) Hatice Sarı’nın akrabası olduğu diğer kişinin ise arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

DAHA ÖNCE DE KOCASINI ZEHİRLEMİŞ

Ayten Oğuz üst kattaki komşusu Hatice Sarı ile rahat ilişki yaşayabilmek için kocasını öldürmeyi  ilk kez denememiş. İkili ,Hasan Oğuz’u öldürmek için daha önceden de plan yapmışlar.

Hatice Sarı ve Ayten Oğuz önceden Hasan Oğuz’u zehirlemeye teşebbüs ettikleri ortaya çıktı.

ÖLDÜRMEYEN ALLAH ÖLDÜRMÜYOR..

Hasan  Oğuz saldırı olayından bir buçuk ay önce gerçekleşen olaydan kıl payı kurtulmuş. Karısı Ayten Oğuz tarafından zehirlenen Hasan Oğuz,  yediği baldan rahatsızlandığını düşünerek hastaneye gitmiş.

Öyle ki zehirlendiğini fark edemeyen Hasan Oğuz başka şikayetle hastaneye gitmiş ve burada tedavi görerek ölümden dönmüş.

KOCA ÖLMEYİNCE CİNAYET PLANI DEĞİŞMİŞ..

Hasan Oğuz’u zehirleme çabaları boşa çıkan Ayten Oğuz ve Hatice Sarı bu sefer silahla öldürme planı yapmışlar.

Hatice Sarı, akrabası B.S. (17) ‘ye  olayı anlatmış ve akraba genç 16 yaşındaki arkadaşı D.K. (16) ile beraber cinayeti organize etmişler.

KİRALIK KATİL İSTANBULDAN GELİYOR

Cinayeti işlemesi için İstanbul’dan Gündoğar Ö.(17) kiralık katil olarak tutulmuş.

İstanbul’dan 5 bin TL karşılığında tutulan 17 yaşında Gündoğar Ö. ile anlaşan ikili cinayeti işlemek üzere Ö.’yü Ünye’ye getirmişler.

KİRALIK KATİLE EVİN ANAHTARLARINI VERMİŞLER..

Cinayeti planlayan Ayten Oğuz ,Hatice Sarı ve beraberindeki 2 genç, Hasan Oğuz’u öldürmeleri için tuttukları  Gündoğar Ö.’ye cinayet işlemesi için yardımda bulunmuşlar.

Evin anahtarını kiralık katile veren  D.K. (16) ile B.S. (17) Hasan Oğuz’u vuran Gündoğar Ö’nün  kaçmasına yardımcı olmuşlar.

KİRALIK KATİL İSTANBUL’DA YAKALANDI

Hasan Oğuz’u evinde vuran kiralık katil Gündoğar Ö. olay sonrası Ünye’den İstanbul’a kaçmıştı.Her yerde aranan zanlıyı  tutuklu Hatice Sarı’nın verdiği ifadeler ele verdi. Emniyetin yaptığı operasyon sonrası Gündoğar Ö. İstanbul’da kıskıvrak yakalandı.

VURULAN EŞ HASAN OĞUZ’DAN SÜRPRİZ

Eşi ve lezbiyen sevgilisi tarafından öldürülmek istenen cinayet teşebbüsünden ağır yaralı olarak çıkan Hasan Oğuz’un, olay olmadan 2 ay önce kendi hesabındaki yüklü parayı başka bir akrabasına devrettiği öğrenildi.

HASAN OĞUZ’UN DURUMU KRİTİK

Olayla ilgili savcılık derinlemesine ve geniş çaplı iddianame hazırlarken, Ordu devlet hastanesinde tedavi altında bulunan Hasan Oğuz hayatını kaybetti.. (Kaynak: ÜnyeNethaber)


BOZTEPE TELEFERİĞİ BAKIMA ALINIYOR..Önceki Haber

BOZTEPE TELEFERİĞİ BAKIMA ALINIYOR..

Başkanlar yeni okulu ziyaret ettiler..Sonraki Haber

Başkanlar yeni okulu ziyaret ettiler..