Başkan Hilmi Güler, Tahıl Pazarında halkı ziyaret etti..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Başkan Hilmi Güler, Tahıl Pazarında halkı ziyaret etti..
Ordu Büyük Şehir Belediye başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kıymetli ve önemli zamanlarından zaman ayırarak bugün birazcık olsun bir değişiklik olsun diye halkın arasına girerek Tahıl pazarında stres attı ve sohbet ederek halkın gönlünü aldı. Tahıl Pazarı meydanında vatandaşların masasına oturan Simit yiyen ve çay içen başkan Güler, sempatik güler yüzlülüğü ile bir süre sohbet etti. Güler, bu arada Şarkiye Mahallesi Muhtarı Emre Yayla’yı da unutmadı.

Pazar yerinde yapılan sohbetler sırasında başkan Hilmi Güler’e en çalışkan ve faal olan genel sekreter yardımcılarından Bülent Şişman ile bazı Belediye görevlileri de eşlik ettiler. Başkan Güler, bazı vatandaşlarla sohbet ederken, gazetecilerin de objektiflerine takılmaktan kurtulamadı.

BAŞKAN MUHTAR EMRE YAYLA’YA ENERJİ VERDİ..

Burada yapılan kısa bir sohbetin ardından Şarkiye Mahallesi Muhtarı Emre Yayla’yı da Muhtarlık hizmet binasında ziyaret eden başkan Güler, Emre Yayla’nın özel demlediği çayından içerken, başkanın çayını kendi elleriyle koyarak ikram etti..

Ancak, başkan Güler, çayın karşılığında aldığı simitten muhtar Emre Yayla’ya kendi elleriyle ikram ederken, “Getir sana ben kendi ellerimle yedireceğim”diyerek Muhtar Emre’nin  ağzına vererek neşesinden ve güler yüzlülüğünden birazcık da enerji vermiş oldu.


Emniyet Müdürümüz Doğu Ateş misafirimiz oldu..Önceki Haber

Emniyet Müdürümüz Doğu Ateş misafirimiz...

Başkanlar vatandaşların Regaib Kandilini kutladı..Sonraki Haber

Başkanlar vatandaşların Regaib Kandilini...