ANNELER, DÜNYANIN EN DEĞERLİ VE KUTSAL VARLIKLARIDIR”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
ANNELER, DÜNYANIN EN DEĞERLİ VE KUTSAL VARLIKLARIDIR”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler 10 Mayıs Pazar Günü kutlanacak olan “Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, annelerin ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek büyük fedakârlıklar sergilediklerini söyleyen Başkan Güler, “Annelerin mutluluğu, evlatlarının ve toplumun mutluluğudur. Başımızın tacı annelerimize bu özel günde selam ve sevgilerimi iletiyorum” dedi.

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Annelik karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiye dayanan, hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygudur.

Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz; ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir.

Annelerin mutluluğu, evlatlarının ve toplumun mutluluğudur. Dünyada anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevgi yoktur. Çünkü onlar dünyanın en değerli ve kutsal varlıkları oldukları gibi, onlara layık evlat olmak da bizlerin yerine getireceği en önemli görevdir.

Birçok anne bu mutlu günde belki de evlatlarını bağrına basamayacak, onları kucaklayamayacak ve bunun hüznünü derinden yaşayacak. Başta yüreği yaralı, üzerine titrediği ve gözü gibi baktığı evlatlarını kutsal vatanımız için toprağa veren tüm şehit annelerimiz olmak üzere, yaşanan salgın nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında uzakta olan evlatları ile kucaklaşamayan, sağlık personeli olarak çocuklarının ve ailesinin karşı karşıya olduğu riskleri düşünerek kendini izole eden tüm annelerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.

Türlü fedakârlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, tüm benliğini ortaya koyan annelerimize ne kadar şükranlarımızı ifade etsek yeterli değildir.

Bu duygu ve düşüncelerle; bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen, başımızın tacı annelerimize selam ve sevgilerimi iletiyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum. Sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum


Altınordu Belediyesi berber ve kuaförleri dezenfekte ediyor.Önceki Haber

Altınordu Belediyesi berber ve kuaförler...

DOLMUŞ DURAKLARINI HÜKÜMLÜLER YAPACAK…Sonraki Haber

DOLMUŞ DURAKLARINI HÜKÜMLÜLER YAPACAK…