24 Temmuz Gazeteciler ve basın bayramı kutlu olsun..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
24 Temmuz Gazeteciler ve basın bayramı kutlu olsun..
Basın Bayramı nedeniyle siyasilerden tek ses MHP. Fatsa ilçe başkanı Murat Kaçak’tan çıkarken, Ordu’da gazetecileri adam yerine koyarak çiçek gönderen tek siyasetçi ve idareci de Altınordu Belediye başkanı Aşkın Tören oldu. Her platformda işlerine geldikleri zaman gazetecileri arayan bir çok idareciler basının bayramını dahi hiçe saydıkları görülüyor. Bu nedenle MHP. Fatsa ilçe başkanı Murat Kaçak’a teşekkür ediyor ve gönderdiği kutlama mesajını aynen aşağıda yayınlıyoruz.

24 Temmuz, Türk basın tarihinin önemli dönüm noktalarından biri; basına sansürün kaldırılışının 112. Yıl dönümü… Bilindiği üzere bu önemli gün ülkemizde, “Gazeteciler ve Basın Bayramı” olarak kutlanıyor.

Dünden bugüne basın, toplumsal yaşamın en önemli unsurlarından biridir. Daima gelişen ve zenginleşen yapısıyla insanımızın temel ihtiyacı, milletimizin ortak sesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi, “… Milletimizin müşterek sesidir. Bir milleti irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikri gıdayı vermekte, hulasa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir.”

Dolayısıyla basın, ülke olarak gelişmemizin, kalkınmamızın, güçlenmemizin ve hedeflerimize ulaşmanın en önemli kurumlarından biridir. Çünkü basın, ülkemizde olup biten her şeyi kamuoyumuzun gündemine taşıyarak toplumsal aydınlanmamıza ve demokrasimizin gelişmesine katkı sağlamaktadır.

İnanıyorum ki, basınımız, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirecektir. Bu topraklarda olup biteni, doğru ve tarafsız bir şekilde gündeme taşıyarak, şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına, güçlenmesine ve markalaşmasına katkı vermeye devam edecektir.

Bu yolda emek veren tüm basın çalışanlarımıza teşekkür ediyor, hayırlı hizmetlerde bulunarak ebediyete irtihal edenleri rahmetle anıyorum. Böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için halen emek veren; başta Fatsa’mızda görev yapan arkadaşlarımız olmak üzere, tüm basın çalışanlarının ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, tüm arkadaşlarımıza sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum.

 

                                                                        Murat KAÇAK
                                                                MHP Fatsa İlçe Başkanı

 

 


Ordu’da bir Mahalle daha Karantinaya alındı..Önceki Haber

Ordu’da bir Mahalle daha Karantinaya alı...

Basına 16 milyon faizsiz kredi vermişler..Sonraki Haber

Basına 16 milyon faizsiz kredi vermişler...