23 NİSAN SÜRPRİZİ VAR ATATÜRK’ÜN ADI YOK..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
23 NİSAN SÜRPRİZİ VAR ATATÜRK’ÜN ADI YOK..
Ordu Büyük Şehir Belediyesinin bu hizmeti de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde hayata geçirilerek fidan dikimi ve 23 Nisan kutlama çalışmaları da artık Erdoğan’ın talimatları ile uygulanarak, basın bültende yapılan haberlerde de bizzat adının yazılarak gündemden düşürülmediği görülüyor. Valilik, Belediyeler ve tüm resmi kurumlar her haberinde, her konuşmasında Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’dan bahsetmeden, kendilerine teşekkür etmeden hiçbir programın yapılmadığını göremiyoruz. Ancak ne varki 23 Nisan dolayısı ile yapılan tören ve uygulamada Atatürk’ün adı dahi zikredilmeyerek sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan söz edilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Haberin içeriğine çok iyi dikkat ediniz. 23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarih olan ve bu yıl da 100. yılının virüs salgını nedeniyle sıkı denetim ve zor şartlar altında kutlandığı  23 Nisan kutlamaları nedeniyle yapılan bir ağaç dikim töreninde Atatürk’ün adı kullanılmıyor. Acı, üzücü ve düşündürücü de olsa bir gerçekten söz ediyoruz. Fidanları teslim alan çocuklar ise sadece  “Hilmi amcaya teşekkür ederiz” dediler..

İşte bir 23 Nisan programında uygulanan "Fidanlar Fidanlarla Buluşuyor" projesi kapsamında Ordu’da 5 bin fidan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar ile buluşturuldu.

Tarım ve Ormancılık Bakanlığı tarafından başlatılan projeye tam destek veren Ordu Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda kampanyaya başvuruda bulunan 5 bin çocuğa sürpriz yaparak, 23 Nisan sabahı fidanlarını evlerine teslim etti.

“ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak farkındalık oluşturmaya devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde hayata geçirilen ‘Fidanlar Fidanlarla Buluşuyor’ projesi kapsamında Ordu’da 5 bin fidanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda fidanlarımız olan çocuklarımız ile buluşturduk. Onlar için de sürpriz olan bu buluşma bizleri fazlasıyla mutlu etti. Bu projeyi hayata geçiren ve geleceğimiz olan çocuklara özel anlam yükleyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere projeyi hayata geçiren Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’ye teşekkür ediyorum” dedi.

“BUGÜN BÖYLE BİR SÜPRİZ BEKLEMİYORDUK”

Yapılan sürprizin kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade eden vatandaşlar ise, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızın sosyal medya hesabında paylaştığı gönderi üzerine böyle bir projenin olduğunu gördük. Başvuruda bulunduk. Ancak bugün bu sürprizi beklemiyorduk. Bugün hem bizim hem çocuklarımızın yüzlerini bir kez daha gülmesine vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.


OSKİ Para ödemelerine kolaylık getirdi..Önceki Haber

OSKİ Para ödemelerine kolaylık getirdi..

BU İLDE KORONAVİRÜS HASTASI KALMADI..Sonraki Haber

BU İLDE KORONAVİRÜS HASTASI KALMADI..