ADEM ÇİMİÇ

ADEM ÇİMİÇ

Mail: ademcimic@hotmail.com

ORDUDA NELER OLUYOR..

Gerçekten Ordu’da neler oluyor..

Ordu Büyük Şehir Belediye başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in kaza geçirmesi ile ilgili detaylı bir bilgi paylaşılmaması bazı dedikoduları ve suikast iddialarını da gündeme getirdi.

Kıymetli okuyucularım, hepinizin bildiği gibi son yıllarda çok şey yaşadık ve çok şeyi kaleme aldık. Konuların anlaşılması için Yön gazetesi köşemizdeki yazılarımın tekrar gözden geçirilmesi konuların daha iyi anlaşılmasında öncü olacaktır.

Şöyle kısaca hatırlatmak gerekir ise; Konular şahsi meseleler olmaktan uzak, millet ve devlet meselesi olduğunun altını çizmek istiyorum.

Geçmiş yazılarımda bu milletin bekası ile ilgili tehlikenin ne olduğunu nerede olduğunu nasıl çalıştığı ile ilgili fikrimi beyan etmiştim.

Gelelim bu güne;

Birkaç ay içerisinde ordu siyasetindeki çalkantılı hadiseleri, söylemleri hep beraber izledik.

Hükümet mensubu milletvekillerinin beyanları,

Öfkeleri,

Hırsları ve kibirleri kendi ağızlarından televizyon ekranlarından kulağımıza ve gözümüzün önüne geldi. Hatta bu yapıların parti gözetmeksizin her partide olduklarını ve Ortak çalıştıklarını yazmıştım. Bu ortakların genel başkanlar tarafından tespit edildiğini, kimi için gerekenin yapıldığını kimileri için hali hazırda hiçbir şey yapılmadığını, tam aksine korunduğunu söyleyebilirim. Bu davranışın iyi niyetli mi yoksa başka bir Saikle mi yapıldığını araştırıyorum.

Gelelim asıl konuya ve kafamı kurcalayan sorulara..

1-Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Hilmi GÜLER Orduya Özel olarak gönderildi. Süreç içerisinde yaşananlara değinmiyorum . Ancak, bilindiği gibi Sayın Bakan Hilmi GÜLER kısa süre önce Ankara yakınlarında Bir trafik kazası geçirdi ve hali hazırda tedavi görüyor. Kendisine geçmiş olsun diyoruz ve acil şifalar diliyoruz.

Ancak bu kazanın bir suikast girişimi olduğu konuşuluyor.

Sorum şu olacak; devletimiz bu konuyu ne kadar ciddiye aldı ve Bu söylentinin söylendiği gibi, bizlerinde yıllardır kaleme aldığımız Fetö terör örgütü mensupları ile ilgisi varmı?

Daha açık yazmak gerekir ise; bu konunun Enver YILMAZ ile alakası var mı?

Enver YILMAZ’ın kurduğu bir şebeke vardı, bu şebekenin birtakım üyeleri Ordu Büyük Şehir Belediyesinde çalışıyor idi ve Enver YILMAZ’ın görevden el çektirilmesi ile beraber bu kişilerde işlerinden atılmış, daha sonrasında tekrar görevlerine hatta kıdem alarak işlerine geri bönmüşler idi. Bu süreçte bu kişilerin rolü nedir?

Bu kişilerin Sayın Dr. Mehmet Hilmi GÜLER’e yakın olmalarının doğruluğu nedir?

2-Yine bu şer odaklarının Milletvekili ayağını oluşturan Ergun TAŞÇI ve Metin GÜNDOĞDU’nun rolü araştırılmışmıdır? Malum bu vekiller TV. ekranlarından yenilir yutulur şeyler söylemediler.

1-Ordu da kavganın bitmediğini,

2-Hali hazırda bu milletin bekasını ilgilendiren şer odaklarının Ordu İlinde kümelendiğini,

Gün geçtikçe güçlendiklerini,

Çok geniş kapsamlı çalıştıklarını,

Sayın Dr. Hilmi GÜLER biliyor mu, Sayın Cumhurbaşkanı biliyor mu?

1-En önemlisi; Sayın cumhurbaşkanını yanıltanlar,

Bilgileri değiştirenler,

Cumhurbaşkanına kumpas kuran

Parti yetkilileri ve yakın çalışma arkadaşları için ilgilenecek,

Bir millet

Bir vatan

bir devlet görevlisi yok mu?

2-Reisi Cumhura sadakatle bağlı insanları, çeşitli oyunlar ile itibar suikastına kurban edenler ile ilgili çalışma yapacak bir vatan evladı yok mudur?

Velhasıl kelam, ülkemizin içinde bulunduğu durum göz önünde bulundurulduğunda ve son yıllarda milletimizin beka sorunu ile ilgili yaptığımız araştırmalar bize gösteriyor ki hiçbir şey tesadüf olamaz. Toplu iğnenin başı büyüklüğündeki şüpheleri ve gerçekleri es geçemeyiz.

Son olarak bir hainin babası bir hainin anası olduğu kişinin parti kurucusu olduğu,

Başka bir hainin ise kılavuz olduğu bir ortamda ve bunların hepsinin benim ilimde olması tesadüf değildir.

Sormak istiyorum; Orduda neler oluyor?

Biri bana cevap versin.. yoksa ben cevaplarımı bulmasını bilirim…..