Yasak kalktı, Ordu rahat bir nefes alacak..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Yasak kalktı, Ordu rahat bir nefes alacak..
Yaklaşık iki aydan bu yana Koronavirüs salgınının görüldüğü andan itibaren, Ordu’da uygulanan sokağa çıkma yasağı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi ile Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 27 ve 72 nci maddeleri uyarınca il valileri tarafından ek tedbirlerin alınması nedeniyle kaldırıldı. Bundan böyle Ordu’da sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak ve 65 yaş üstü ile 20 yaş altı uygulaması aynen devam edecek..

İstanbul başta olmak üzere, il dışında yaşayıp da Ordu’ya gelemeyen vatandaşlar da izin alarak memleketlerine gelebilecekler. Bu nedenle Ordu halkı da biraz olsun rahat bir nefes almış olacaklar..

Seyahat İzin Belgesi başvuruları e-Devlet Kapısından alınabiliyor. Seyahat izin belgesi almak için öncelikle TC kimlik no ve şifre ile giriş yapılıyor. Giriş yapmanın ardında İçişleri Bakanlığı bölümünde yer alan “e Başvuru” kısmına giriliyor. Seçenekler arasından “Seyahat İzin İşlemleri” seçilerek form doldurularak başvuru yapılabiliyor..

Bu nedenle İçişleri bakanlığı 153 sayılı kararnameyi bütün il valiliklerine göndererek, genelgenin uygulanması istendi..


Sevilen AK Partili siyasetçi hayatını kaybetti..Önceki Haber

Sevilen AK Partili siyasetçi hayatını ka...

Kasapoğlu, “Bu ekip çalışması sayesinde başarılıyız”Sonraki Haber

Kasapoğlu, “Bu ekip çalışması sayesinde...