Vali Yavuz ve eşi Anneler gününde şehit annelerini unutmadı..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Vali Yavuz ve eşi Anneler gününde şehit annelerini unutmadı..
Anneler gününde en önemli ziyaretlerden birini yapan Ordu Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Altınordu Yaraşlı Mahllesine önemli bir ziyaret yaptı.. Vali Seddar Yavuz, anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla tüm dünyada kutlanan ve ülkemizde de Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü’nde şehit annelerini unutmadı.

Her fırsatta şehit aileleriyle bir araya gelen ve onlara özel bir ilgi gösteren Vali Seddar Yavuz, Anneler Günü’nde de şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek, şehit annelerinin Anneler Günü’nü kutladı.

Eşi Selda Yavuz ile birlikte ilk olarak, 17 Ocak 2018 tarihinde Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait askeri uçağın eğitim uçuşu esnasında düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı’nın Altınordu ilçesi Yaraşlı Mahallesindeki ailesini ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, şehidin annesi İnci Odabaşı’nın Anneler Günü’nü kutladı. Şehit ailesinin hal ve hatırını soran Vali Yavuz, şehidin babası Mehmet Şefik Odabaşı ile bir süre sohbette bulundu.

Daha sonra 16 Kasım 2017 tarihinde Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesinde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Sefa Kabakkaya'nın Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesindeki ailesini ziyaret eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, şehidin annesi Nurcan Kabakkaya’nın Anneler Günü’nü kutladı.

Vali Seddar Yavuz bir sonraki ziyaretini, 27 Şubat 2008 tarihinde Kuzey Irak'ta sürdürülen 'Güneş Operasyonu'da bölücü örgüt mensupları tarafından şehit edilen Komando Onbaşı Ahmet Bayazit’in Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesindeki ailesine gerçekleştirdi. Şehidin annesi Elmas Bayazit’in Anneler Günü’nü kutlayan Vali Yavuz, şehit ailesinin bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

19 Mart 2019 tarihinde Şırnak'ın Silopi ilçesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Burçin Damcı’nın, Altınordu ilçesi Durugöl Mahallesindeki ailesini de ziyaret eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, şehidin annesi Emine Damcı’nın Anneler Günü’nü kutladı. Şehit ailesinin hal ve hatırını sordu.

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Altınordu ilçesi Durugöl Mahallesinde oturan 100 yaşındaki Nazile Kulaçoğlu’nu da ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı. Tarım ve Orman Bakanlığının 100 yaşını aşan vatandaşlarımız adına oluşturduğu “Cennet Anneleri Ormanı”na adına fidan dikimi yapılan Nazile Kulaçoğlu’na Sertifikasını takdim etti.

Vali Seddar Yavuz, evladını kaybeden, eşini kaybeden bazı anneleri de telefonla arayarak, onların da Anneler Günü’nü kutladı.


Büyük Şehirden yaşlılara genç ve taze çiçek..Önceki Haber

Büyük Şehirden yaşlılara genç ve taze çi...

Öceli Mahallesinde evine girmeye çalışan kişiyi vurarak öldürdü..Sonraki Haber

Öceli Mahallesinde evine girmeye çalışan...