Üniversite öğrencilerine ücretsiz destek yardımı..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Üniversite öğrencilerine ücretsiz destek yardımı..
Ordu Büyük Şehir Belediyesi Üniversite öğrencilerine önemli bir yardım paketi oluşturdu. Sosyal Market projesi ile dezavantajlı vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasında kolaylık sağlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, şimdi de üniversite öğrencileri için harekete geçti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde hayata geçirilen Sosyal Market ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar A’dan Z’ye bütün gereksinimlerini karşılayabiliyor. Gıdandan kırtasiyeye, temizlik ürünlerinden giyime birçok ürünün bulunduğu markette vatandaşlara verilen puan yüklü kartlarla alışveriş yapabilme imkânı sunuluyor.

Sosyal Market imkanından üniversite öğrencilerinin de yararlanarak rahat bir eğitim hayatının sürdürülmesi için düğmeye basan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni bir projenin daha altına imza attı. Bu kapsamda üniversite öğrencilerine iki ayda bir geçerli olmak üzere 125 puan değerinde 650 TL’ye varan kartlar verilerek Sosyal Market’ten yararlanma imkânı sağlandı.

Gerekli koşullara uyan üniversite öğrencileri başvuruları sonucunda kendilerine verilecek olan kart ile Sosyal Market’ten alışveriş yapabilecek. Ürün çeşitliliği açısından diğer marketleri aratmayan Sosyal Market’te öğrenciler gıda, giyim, temizlik ürünleri gibi birçok ihtiyaçlarını buradan kolaylıkla giderebilecek.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Ordu’da yaşadığına dair ikametgâh kaydı, devlet veya özel yurt haricinde evde kaldığını gösterir belge, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünden geri ödemesiz burs aldığını gösterir belge ile projeden yararlanmak isteyen öğrenciler başvurularına başladı.

Online başvurusunu www.ordu.bel.tradresinden eksiksiz bir şekilde yapan öğrencilerin evrakları değerlendirilmek üzere Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımlar Değerlendirme Kuruluna sunulacak. Başvurusu olumlu bulunan öğrencilerin kartları 15 gün içerisinde Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığınca teslim edilecek.

Öte yandan Altınordu ilçesinde ikamet eden öğrenciler, Sosyal Market'ten yararlanmak istediğinde Sosyal markete gelerek, diğer ilçelerde bulunan öğrenciler ise online sistem üzerinden alışverişlerini yapabilecek.


Vali SONEL’in Sarıkamış harekâtı anma günü mesajıÖnceki Haber

Vali SONEL’in Sarıkamış harekâtı anma gü...

Torun, “40 tarakta bezi olan bir İçişleri Bakanı ile karşı karşıyayız”Sonraki Haber

Torun, “40 tarakta bezi olan bir İçişler...