TİYATROCULAR AYAKTA ALKIŞLANIYOR..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
TİYATROCULAR AYAKTA ALKIŞLANIYOR..
Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nun (OBBKT) hazırladığı yeni sezon oyunu Radyo-yu Hümayun, her sahne aldığında büyük beğeni topluyor. İzleyiciler tarafından ayakta alkışlanıyor.

Gösterimine katılan ve personel ile birlikte oyunu izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, OBBKT'de güzel bir ekip kurduklarını belirterek “Bütün Türkiye’ye belki de dünyaya tanıtacağımız bir ekip kurduk” dedi.

58 yıldır perdelerini hiç kapatmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu yeni sezona bomba gibi girdi. Yeni sezonun başlaması ile izleyicisi ile buluşan ve tüm oyunları kapalı gişe oynayan OBBKT, son olarak ORBEL A.Şçalışanları ve ailelerinin katıldığı etkinlikte Radyo-yu Hümayun oyununu sahneledi.

KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI

Özlem Lale’nin yazdığı, A. Emrah Özdilek’in yönettiği “Radyo-yu Hümayun'' oyununa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de katıldı. Başarıyla sahnelenen oyun, beğeniyle izlenirken bol bol alkış aldı.

Ömer Temiz, Aslı Selin Öztürk Şen, İlker Taze, Ayşe Türkmen Akkaş, Doğukan Ekinci, A. Emrah Özdilek, Cemil Gündüz, Emrullah Yazıcı, A. Rıfat Çol, İbrahim Çapkın, Duygu Yılmaz, Mücteba Murtazaoğlu, Gamze Gül Kabataş ve Zeynep Karagöz gibi deneyimli isimlerin sahne aldığı ve yaklaşık iki saat süren oyun, salonu dolduran izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Oyunun bitmesi ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve tüm seyirciler oyuncuları ayakta alkışladı.

BAŞKAN GÜLER: “EN MUTLU AKŞAMLARINDAN BİR TANESİNİ YAŞADIM”

Oyun sonrası oyuncalara çiçek takdiminde bulunan ve kendilerini tebrik eden Başkan Güler, çok güzel bir oyun izlediklerini söyledi. OBBKT’de çok güzel bir ekip oluşturduklarının altını çizen Başkan Güler, “Fevkalade güzel bir oyun izledik. Benim en mutlu akşamlarından bir tanesiydi. Tüm Türkiye’ye hatta dünyaya tanıtacağımız çok güzel bir ekip oluşturduk. Biz tüm çalışan, sahne alan arkadaşlarımızla büyük bir aileyiz. Bunu da bu samimi ortamda, sanat şöleni ile birlikte ispatlamış olduk. Herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 


ORDU’LU YÖNETİCİLERİN DÜŞMANI KİM?Önceki Haber

ORDU’LU YÖNETİCİLERİN DÜŞMANI KİM?

Bu Hastanelere canımızı nasıl teslim edeceğiz?Sonraki Haber

Bu Hastanelere canımızı nasıl teslim ede...