Sokak Kedilerini keserek yiyen kadın yakalandı..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Sokak Kedilerini keserek yiyen kadın yakalandı..
Bu olay insanın tüylerini ürpertiyor. Kedileri kesip yiyen kadın yakalandı. Cani kadın elinde tuttuğu ve içinde kestiği Kedi olduğu belirlenen poşet ile birlikte yakalandı. Poşetinde derisi yüzülmüş yavru kedi bulundu. Aynı kadının geçen yıl yine aynı olayda yakalandığı ortaya çıktı.. Kadına 1902 TL idari para cezası kesildikten sonra savcılık talimatıyla Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

Tuzla'da sokaktan yakaladığı kedileri keserek yediği iddia edilen kadın, hayvan severlerin ihbarı ile yakalandı. Yakalanan kadının ilk ifadesinde kedileri kesip yediğini itiraf ettiği öğrenildi. Cani kadın elinde tuttuğu ve içinde kestiği kedi olduğu belirlenen poşet ile birlikte yakalandı.
İddiaya göre Aydınlı Mahallesi'nde bir grup genç sokakta karşılaştıkları Fatma Çörekçi isimli kadının elindeki siyah poşetin içinde kestiği kedi olduğunu söylemesi üzerine polise haber verdi.

POŞETİNDE DERİSİ YÜZÜLMÜŞ YAVRU KEDİ BULUNDU

Olay yerine gelen polis ekipleri kadının elinde tuttuğu siyah poşetin içinde kesip derisini yüzdüğü bir kedi yavrusu olduğunu tespit etti.

Daha önce bu konuda tedavi gördüğü belirtilen Fatma Çörekçi  gözaltına alınarak Orhanlı Polis Merkezi'ne götürüldü.

Karakolda verdiği ifadesinde kedi kesipyediğini kabul ettiği ifade edeilen Fatma Çörekçi’nin  polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ve oradadn da Bakırköy ruh ve sinir hastanesine yatırıldı.

GEÇEN YILDA GÖZ ALTINA ALINMIŞTI

Sokak hayvanlarını kesip yiyen Fatma Çörekçi 23 Nisan 2019'da da  bir köpeği parçalamak üzereyken yakalanmıştı.

4 yıldan bu yana sokak hayvanlarını keserek yediği belirlenen Fatma Çörekçi 23 Nisan 2019'da da bir sokak köpeğini kendine kurban seçmiş ve yakalanmıştı. Sokak köpeğinin boğazına bıçak sapladığı sırada, hayvanın acı çığlıklarını duyan vatandaşlar hayvanı kurtarmıştı. Fatma  Çörekçi’yi Orhanlı Polis Karakolu ekibi tarafından gözaltına alınmıştı. Kan kaybeden yaralı köpek ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’nde tedavi alına alınmıştı.(THA)


Büyükşehirden yollara sıcak’ asfalt dökümü..Önceki Haber

Büyükşehirden yollara sıcak’ asfalt dökü...

Saray’ın uyanık Muhtarı YEDAŞ’ı fena yakaladı..Sonraki Haber

Saray’ın uyanık Muhtarı YEDAŞ’ı fena yak...