Şarkiye Mahallesinde silahlı kavgada İki kişi yaralandı..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Şarkiye Mahallesinde silahlı kavgada İki kişi yaralandı..
Bu akşam Şarki Mahallesi Barbaros caddesi üzerinde bulunan bir bar işletmesinin önünde meydana gelen kavgada kan aktı. İki kişi silahla birbirini vurdu ve her iki kişi de hastaneye kaldırıldı. Mahalle muhtarı Emre Yayla’nın isyanları gerçek olmaya başladı.Ordu’yu yönetenlere bir kez daha seslendi.

Altınordu Şarkiye Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde bulunan bir Bar önünde henüz nedeni belirlenemeyen iki kişi arasında çıkan tartışma kavgaya döndü. Tartışma sırasında  C.P. ile  S.S. adlı iki kişi birbirlerini tabanca ile yaralayarak hastanede tedavi altına alındılar.

Olay yerine gelen güvenlik ekipleri ile zabıta ekipleri kısa süreliğine caddeyi trafiğe kapatarak inceleme yaptılar. Emniyet  kuvvetleri tarafından olayla ilgili soruşturma ve inceleme başlatıldı.

MUHTAR EMRE YAYLA YİNE İSYAN ETTİ..

Şarkiye Mahallesi muhtarı Emre Yayla bu konuda yatığı mücadelesini bir kez daha gündeme getirerek yine isyan etti. Muhtar Yala bu akşam meydana gelen olay nedeniyle yaptığı paylaşımda, “Artık ŞARKİYE değil TEXAS diyelim. Bu olan olayları bu yetkililer görmüyor mu.Gelin bu sokaklarda vatana millete hayırlı bir evlat yetiştirin.Vatandaşlar sokakta yürürken tedirgin bir kör kurşuna mı denk geleceğiz diye korkan esnaflar artık kaldırın şu mekanları hem esnaflar rahat etsin hemde mahallemiz vallahi bu kadar duyarsız kalmak neden ne olmasını bekliyorsunuz anlam veremiyorum.”diye paylaşımda bulundu.

İKİ YILDIR MÜLKİ AMİRLERDEN YARDIM İSTİYOR..

Şarkiye Mahallesi muhtarı Emre Yayla mahalle aralarında bulunan alkollü ve BAR niteliğinde hizmet veren mekanların başka yerlere taşınması  konusunda  Ordu valisi Tuncay Sonel, Büyük Şehir Belediye başkanı Dr. M. Hilmi Güler ve Altınordu Belediye başkanı Aşkın Tören’den yardım isteyerek mahalle halkının huzurunun daha fazla bozulmaması ve bu gibi olaylara meydan verilmemesi için bir kampanya başlatmış ve yetkililerin bu çağrıya sessiz kalmasına tepki göstermişti. Ancak, şu ana kadar hiçbir yetkiliden olumlu yanıt gelmedi.

YERBULDULAR AMA, YİNE SAHİPSİZ KALDILAR..

Mahalle muhtarı Emre Yayla, bu konuda verdiği büyük mücadeleye karşı Ordu’yu yönetenlerin sessiz kalmalarına karşı bir anlam veremediğini belirterek,  “Alkollü mekanların Mahalle aralarından taşınması için mekan sahipleri de bu konuya olumlu bakıyor ve destek veriyor. Taşınma konusunu en çok kendileri istiyor. Ben bu mekan sahipleri ile birlikte Belediyeye yer de bulduk. Ama maalesef bizim taleplerimize hiçbir yönetici hala olumlu bir cevap vermedi” diyerek sitemlerini gündeme getirdi.

“KAN DÖKÜLMESİN, HUZUR BOZULMASIN”

Şarkiye Mahallesinde ikametgah altında ve sokak aralarında bulunan  alkollü mekanların mahalle halkının  sürekli şikayetlerine neden olduğu ve sık sık asayişi olaylarının yaşandığını ifade eden muhtar Yayla,“İşte son örneğini bu akşam yaşadık, istiyoruz ki, huzur bozulmasın, kan akmasın, halkımız  evlerinde  endişeli oturmasın, rahat ve huzur içinde uyusun. Bu nedenle Ordu’muzu yönetenlere bir kez daha sesleniyorum. Bu mekanları en kısa zamanda şehir merkezinden kaldırılsın”diyerek ısrarlı sitemlerini sürdürdü.


Bir haftada kaç sürücüye ne kadar ceza kesildi?Önceki Haber

Bir haftada kaç sürücüye ne kadar ceza k...

DAİRE MÜDÜRÜ, SAĞLIKÇI BAYANI TACİZDEN TUTUKLANDISonraki Haber

DAİRE MÜDÜRÜ, SAĞLIKÇI BAYANI TACİZDEN...