Şahin’in adaylığını il başkanı Erkan Temiz açıkladı..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Şahin’in adaylığını il başkanı Erkan Temiz açıkladı..
Aylardır Ordu siyasetini meşgul eden ve ha oldu, ha olacak, önceden karar verildi sonradan vazgeçildi, seçmenle dalga geçildi, alay edildi ve sonunda CHP ile İYİ Partinin yiyemediği ekmeği, başaramadığını Saadet Partisi başarmış oldu. CHP ile İYİ Parti genel merkezi tarafından zaman dar diyerek bahane yapılarak, bir başkalarının baskısından korktukları için aday yapılmayan İdris Naim Şahin hakkındaki zamanı Saadet Partisi genişletti ve son dakikada partisinin Ordu Büyük Şehir Belediye başkan adayı yaptı ve iyi bir siyasi gol attı.. Milletimize ve Ordu’muza şimdiden hayırlı olsun..Alınan bu olumlu karardan sonra Rahmetli Necmettin Erbakan’ın ruhu 31 Mart 2019 günü ilk kez Ordu’ya geri dönmüş olacak..

Saadet Partisi’nin Ordu Büyükşehir Belediyesi başkan  adayı İdris Naim Şahin’in adaylığını SP Ordu İl başkanı Erkan Temiz tarafından açıklandı. Temiz bugün İl binasında yaptığı basın açıklamasında Ordu halkına en güzel müjdeli haberi verdi. Basın açıklamasına Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Avukat Av. Erkan Temiz, Altınordu Belediye başkan adayı Haluk Şensoy, Gülyalı Belediye başkan adayı Halil Cebeci ve  teşkilat üyeleriyle birlikte Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayını İdris Naim Şahin olarak resmen açıkladı.

 

 


Saadet Partisi Genel Kurulu’nun aldığı kararla birlikte Ordu’da hiçbir yerde ittifak yapmayarak 19 ilçede bütün seçim bölgelerinde tek başına seçime girdiğine vurgu yaparak, Saadet Partisi’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin’i aday olarak gösterdiklerini açıkladı. Başkan Erkan Temiz, Saadet Partisinin bütün seçim bölgelerinde güçlü bir şekilde çıkacaklarını belirtti.

 

 

 

Başkan Temiz açıklamasında, “Partimizin genel idari kurulunun almış olduğu karar gereği her hangi bir siyasi partiyle işbirliği yapmamız söz konusu değildir. Biz bu seçimde milletimizle ittifak yapıyoruz. Adaylarımızı tespit ederken halkımızın ve seçmenlerimizin taleplerini dikkate alarak tespit etmeye çalıştık. Kimliği, kişiliği temiz adaylarla seçmenimizin önüne çıkıyoruz. Bugün 19 Şubat tarihi itibarı ile Ordumuzun Büyük Şehir Belediye başkan adayı ile şehrimizin sevilen bir evladı Sayın İdris Naim Şahin olduğunun bilinmesini sizlerle paylaşmak istiyorum”diyerek Ordu halkına beklenen müjdeyi verdi.

 

 

Yapılan görüşmeler sonucu Büyük Şehir ve İlçe Belediye başkan adayları ve meclis üyesi aday listelerinin belirlendiğini ifade eden Temiz, “İlçelerin mevcut siyasi şartları, seçmen yapısı, seçmen yönlendirmeleri ile bu tespitler dikkate alınmıştır. Belirlenen bu adaylarla seçimin galibinin Saadet Partisi olduğu görülecektir. Bu seçimler sonucu Ordu Büyük Şehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe Belediye başkanları ve Belediye meclislerinde güçlü bir şekilde Saadet Partimiz yer alacaktır” diyerek Şahin’in Ordu’nun bir çocuğu ve ilk kiralık evinin Ordu Saray Mahallesinde olduğunu ifade ederek, İ. Naim Şahin’in geçmişi siyasi ve özel yaşamı hakkında açıklayıcı bilgiler verdi..

 

“KİRLETME ve KARALAMA KAMPANYASI YAPILDI”

 

SP İl başkanı Av. Erkan Temiz’in yaptığı açıklama sonrası gazetecilerin sorularını da cevaplayan Temiz, “Sayın bakanımız bundan 2 ay önce bana görev verilirse Ordu’ya hizmet etmek isterim demişti. Bizde bu açıklamasından sonra Ordu il teşkilatımızın aldığı bir kararla genel merkezimize götürdük  ve kendisiyle görüştük. Genel merkezimiz Şahin’le bir çok kez görüşmeler yaptı. CHP ve İYİ partiden çıkan olumsuz sonuçtan sonra biz tekrar kendisiyle görüştük ve akabinde Ordu teşkilatı ile birlikte gittik. Böyle bir karar alındı, bu kararı da bugün deklara ettik. Diğer konuya gelince, kendisine FETÖ suçlaması nedeniyle herkesin vicdanla ve merhametle hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum. Hukukun evrensel prensiplerinin mutlaka dikkate alınmasını istiyorum. Herkese bu tavsiyede bulunuyorum. Bir insanın suçlu olduğunu ispat edebilmek için hakkında verilmiş bir mahkeme kararı olması gerekir. Sayın Şahin hakkında bu zamana kadar açılmış böyle bir soruşturma yok. Bir dosyada ismi geçiyor, onda da madur, müşteki olarak ismi geçiyor. Aslında kendisi FETÖ’nün bir madurudur. Son dönemlerde siyaseten kirletmekve karalamak için efendim bu FETÖ’cü diyorsunuz, bu PKK’lı diyorsunuz, sadece kirletme ve karalama kampanyasıdır.  Biz bunları hiçbir zaman doğru bulmadık” diyerek Şahin hakkında yapılan karalama kampanyasına da açıklık getirdi..

 

 CUMARTESİ GÜNÜ GELİYOR..

 

YÖN gazetesi olarak akşam saatlerinde kendisiyle görüştüğümüz İdris Naim Şahin’e hayırlı olsun mesajı çekerek kendisini tebrik ettik ve başarılar diledik. Bize 23 Şubat Cumartesi günü Ordu’ya geleceği bilgilerini verdi. Fakat henüz saat ve programın netleşmediğini bildirerek, Ordu’ya selam ve sevgilerimi iletiyorum dedi..

 

 


Suriyeli taşıma ihalesinin bedeli ağır oldu..Önceki Haber

Suriyeli taşıma ihalesinin bedeli ağır o...

Adem Çimiç bağımsız adaylığını açıkladı..Sonraki Haber

Adem Çimiç bağımsız adaylığını açıkladı....