SAĞLIKÇILARDAN “BEYAZ REFORM TOPLANTISI”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
SAĞLIKÇILARDAN “BEYAZ REFORM TOPLANTISI”
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın geçtiğimiz hafta 81 İl Sağlık Müdürü ile Ankara’da “Beyaz Reform” konulu geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirerek yapılan düzenlemelerin detaylarını paylaşmıştı. İl sağlık müdürü Tüzün, bütün sağlık çalışanlarına Ankara’dan sağlık bakanından selam getirdiğini ifade etti.

Ordu’yu temsilen toplantıya katılan Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün ayağının tozuyla tüm sağlık yöneticilerinin  katılımıyla bir toplantı düzenleyerek  BEYAZ REFORM”un detaylarını anlattı.

Ordu il Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün Başkanlığında Ordu Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya,  yöneticiler, kamu hastanelerinin başhekimleri, İl ambulans servisi başhekimi, başhekim yardımcıları, idari ve mali işler müdürleri ile sağlık bakım hizmetleri müdürleri ve yardımcıları katıldı.

Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Kerem Dost Bilmez, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Özerhan Özer toplantıda  birer sunum yaptı. Kamu hastanelerinin, acil sağlık ve diğer sağlık hizmetlerinin mevcut durumları, hedefleri ve Bakanlıkça uygulamaya konulan yeni düzenlemelerin paylaşıldığı sunumların ardından Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün kürsüye çıktı.

Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, “Değerli mesai arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada Bakanlığımızın gerçekleştirdiği “beyaz reform”un detaylarını konuşmak için bir araya geldik. Öncelikle Sayın Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’nın selamını iletmek istiyorum. Hepinize selamları var, çalışmalarınızda başarı dilediğini iletmemi istedi.” diyerek gerçekleştirilen beyaz reformun ayrıntılarını anlattı. Beyaz reformun sahada uygulanması ve ilimizde sunulan sağlık hizmetlerinin Covid-19 pandemisi öncesi seviyelere çıkması için yapılacak çalışmaları paylaştı. Tüzün katılımcılara teşekkür ederek başarı dileğinde bulundu. Bir sonraki toplantının Ünye Devlet Hastanesi ev sahipliğinde tüm il yöneticilerinin katılımıyla yapılmasının kararlaştırılarak toplantı sonlandırıldı.


BİR HAFTADA 39 TRAFİK KAZASI OLDU..Önceki Haber

BİR HAFTADA 39 TRAFİK KAZASI OLDU..

ADALET BAKANI BEKİR BOZDAĞ’YA MEKTUP YAZDI..Sonraki Haber

ADALET BAKANI BEKİR BOZDAĞ’YA MEKTUP YAZ...