Perşembe’de deniz kenarına yapılan inşaattan haberiniz var mı?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Perşembe’de deniz kenarına yapılan inşaattan haberiniz var mı?
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler bir TV programının canlı yayın konuğu oldu. Programda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve planlanan çalışmaları masaya yatırarak önemli açıklamalarda bulundu. Başkanın en önemli açıklamalarından birisi “İMAR BİZİM NAMUSUMUZ” sözü oldu.

Kentsel dönüşümle şehri yatay mimari ile buluşturmak istediklerini belirten Başkan Güler,“İmar konusu bizim namusumuz, kaçak yapıları kaldırma konusunda geri adım atmayacağız. Şehrimizi yatay mimari ile geleceğe hazırlayacağız” dedi.

Ancak, sayın başkana hatırlatıyoruz. Geçtiğimiz günlerde 27 Ekim tarihinde gazetemizde yayınlanan linkteki “PERŞEMBE’NİN SAHİL KOYLARINDA NELER  OLUYOR”? https://www.yongazetesi.com/haber/persembenin-sahil-koylarinda-neler-oluyor-11115 sayılı bu haberimizde Perşembe ilçesinde Fener ve Çamburnu altındaki mevkide deniz kıyısında n olduğu belli olmayan bir inşaat haberi yayınlayarak buraya kimin izin verdiğini, inşaat kaçak mı, yoksa bilginiz dahilinde mi diye sormuştuk. Fakat, ne sizlerden, ne de Perşembe Belediyesinden bu zamana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı..

Şimdi “İMAR BİZİM NAMUSUMUZ”dediğiniz bu açıklamanıza göre, bu inşaatın ne olduğu konusunda bir açıklama bekliyoruz.  TV. Programında yaptığı konuşmalarında önemli konulara değinen başkan Güler, “Belde evleri yıkarak Ordu’nun geleceğini kurtardık. Ordu’nun kaderiyle oynayamayız. Şehrimizi yatay mimari ile geleceğe hazırlayacağız. Yatırım yapacaklara kapılar sonuna kadar açık. Kavga ve polemikten uzağız, biz işimize bakıyoruz” diyerek  önemli konulara değindi.

Evet, sayın başkan bu açıklamaları ile Ordu halkına büyük umut ve güven verdi. Bu inşaat konusunda bir açıklama yaparak bilgi verirseniz, “İMAR BİZİM NAMUSUMUZ”  sözüne bu millet onay verecektir.


Büyük Şehir Aybastı’ya Okul yapacak, merkez bekleyecek!..Önceki Haber

Büyük Şehir Aybastı’ya Okul yapacak, mer...

Sigara yasağı ile 65 yaş uygulaması asla çözüm olamaz..Sonraki Haber

Sigara yasağı ile 65 yaş uygulaması asla...