Perşembe iskelesini Ordu Büyük Şehir yaptı..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Perşembe iskelesini Ordu Büyük Şehir yaptı..
Uzun zamandan bu yana korkulukları olmayan Perşembe ilçesinde bulunan iskele güvenli ve modern hala getirildi. Bütün masrafları ve işçiliği Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bakım ve onarımı yapılan iskele modern hale getirildi. Perşembe Belediyesinin ise bütçesi yetmediği için iskele perişan bir halde bekliyordu.

Korkulukları olmadığı için uğrayanların güvenliğini tehdit eden Perşembe iskelesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma ile güvenli hale getirildi. Aydınlatma direkleri ve LED ışıklarla da iskeleyi renklendirilen Büyükşehir Belediyesi Perşembe ilçesinin kent estetiğine yeni bir dokunuş yaptı.

GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE DENİZ SEYRİ YAPABİLECEKLER

Özellikle yaz aylarında deniz seyri yapmak ve balık tutmak isteyenlerin tercih ettiği iskele, büyük tehdit saçıyordu. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla güvenli ve modern hale getirilen iskele de vatandaşlar artık doyumsuz deniz keyfinin tadını çıkarabilecekler.

MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANDI

Çalışmalar kapsamında iskele üzerinde 252 metrelik paslanmaz çelik korkuluk, elektrik hattı, alüminyum aydınlatma direkleri ve şerit LED aydınlatması yapılarak şehrin güzelliğine güzellik katıldı.

 

 


BAŞKAN GÜLER’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI..Önceki Haber

BAŞKAN GÜLER’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAM...

Aşı’dan sonra Hayvanlara takılan CHİP İnsanlara takılacak..Sonraki Haber

Aşı’dan sonra Hayvanlara takılan CHİP İn...