Perşembe eğlencede coştukça coştu..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Perşembe eğlencede coştukça coştu..
Helal hoş olsun, millet eğlendi, felekten bir gün, harika bir de gece yaşadı. Perşembe halkı çoğunlukla bu eğlence faaliyetlerinden memnun görünüyorlar. Perşembe Belediyesi marka değerini arttırmak için her yıl düzenlediği etkinlikleri bu yıl da devam ettirdi. Vatandaşlar konserde coştukça coştular, eğlenceye doydular..

Perşembe Belediye Başkanı M. Sayim Tandoğan,  Kültür Gençlik ve Yaz Festivalini her anlamda yüksek katılımlı, eğlenceli ve keyifli bir şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi. Bazı vatandaşlar yapılan bu masraflara tepki gösterseler de bu eğlencelerin masrafını karşılayan sponsorları ve etkinliği düzenleyen ve i,haleyi alan firmayı da çok merak ediyorlar.

Pazar gündüz Yason Burnunundaki alanda uçurtma şenlikleri ve çeşitli yarışmalar yapıldıktan sonra akşam Cumhuriyet meydanında düzenlenen şahane bir konserle vatandaşlar “VUR PATLASIN, ÇAL OYNASIN” mantığı ile gönüllerince eğlendiler.Perşembe Belediye başkanı Mustafa Sayim Tandoğan“Festivalin gerçekleşmesinde emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sabah saat 11.30 ‘da Yasonburnu Uçurtma Şenliği ile başlamış olduğumuz, saat 24.00 itibari ile Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdiğimiz konser ile sonlandırdık. Her yeri cennetten bir köşe olan Perşembemizin her kulvarda isminden söz edilen bir yer, marka değeri yüksek ilçe olması için tüm ekibimiz ile her alanda gece gündüz demeden çalışıyoruz.Perşembem için en güzelini, en anlamlısını yapmak İçin tüm gayretimizle dün olduğu gibi, bundan sonrada aynı özen ve özveriyle tüm ekibimle devam edeceğiz.” dedi..

Cumhuriyet meydanında Pazar akşamı gerçekleştirilen konserde ise,  İrem Güral ve Ekin  Uzunlar geç saatlere kadar milleti coşturdular. Festivalin gerçekleşmesinde masrafların sponsorlar tarafından karşılandığı belirtildi.


Gürgentepe Sulh ceza mahkemesi tekzip istedi..Önceki Haber

Gürgentepe Sulh ceza mahkemesi tekzip is...

OSKİ Perşembe Efirli Mahallesinde döşüyor..Sonraki Haber

OSKİ Perşembe Efirli Mahallesinde döşüyo...