OSKİ Gürgentepe’ye torpilli kalın borular döşüyor..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
OSKİ Gürgentepe’ye torpilli kalın borular döşüyor..
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçede yoğun mesai sürdüren OSKİ ilçelerde yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gürgentepe’ye torpil yapan OSKİ genel boruların en kalınını döşüyor..

Ordu’nun geleceği için dev tesislerin yanı sıra altyapı çalışmalarına da hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi GenelMüdürlüğü, kent genelinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu imalat çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasının ardından hizmet atağına başlayan OSKİ ekipleri, 4 yılda rekor seviyede içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattını şehre kazandırdı.

19 ilçede gece-gündüz çalışma yürüten OSKİ, 4 yıllık süre içerisinde Gürgentepe ilçesinde önemli alt ve üstyapı yatırımlarını tamamladı. Geride kalan 4 yıllık süre içerisinde 67 bin 640 metre içme suyu, 5 bin 450 metre kanalizasyon, 2 içme suyu deposu, 1 su alma yapısı ve 1 adet sondaj çalışması tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

GENEL MÜDÜR MURAT US: “BAŞKAN GÜLER’İN TALİMATLARI İLE ÇALIŞMALAR TAM GAZ DEVAM EDİYOR”

Ordu’nun 19 ilçesinde yatırım çalışmalarına tam gaz devam ettiklerinin altını çizen OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile çalışmaların 19 ilçede sürdüğünü söyledi.

Genel Müdür Murat Us, açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

“Ordu’nun altyapı başta olmak üzere kronikleşen sorunlarına çözüm için başlattığımız çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile başladığımız çalışmalarda önemli mesafe kat ettik. Gelinen noktada hedeflerimizi tutturduğumuzu görüyoruz. Şuana kadar her ilçemizde önemli yatırım çalışmaları yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bu ilçelerimizden biri de Gürgentepe ilçemizdir. Şuana kadar Gürgentepe ilçemizde 67 bin 640 metre içme suyu, 5 bin 450 metre kanalizasyon, 2 içme suyu deposu, 1 su alma yapısı ve 1 adet sondaj çalışmasını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hizmete sunduğumuz bu çalışmalar haricinde ilçelerimizde yeni yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor” dedi.

 

 


Fatih Galender Zengin’in dostluğu hüsranla bitti..Önceki Haber

Fatih Galender Zengin’in dostluğu hüsra...

Vali Sonel, ile MEB Müdürü Öğrenci ve Öğretmenlere moral veriyor..Sonraki Haber

Vali Sonel, ile MEB Müdürü Öğrenci ve Öğ...