ORDUSPOR COŞKUSU YENİDEN YAŞATILACAK..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
ORDUSPOR COŞKUSU YENİDEN YAŞATILACAK..
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu 1. Amatör Kümede mücadele eden Orduspor 1967 Spor Kulübü Başkanı Savaş Şimşek ile bir araya geldi. İki başkanlar Orduspor için buluştu. Efsane kulübün ayağa kalkması için ilk çalışma kulüp binasının tadilatı ile başladı.

Eski Orduspor efsanesini yeniden canlandırmak için Şavaş Şimşek başkanlığında yeni bir oluşum ve yeni bir ekiple süreci yürüten Orduspor 1967 Spor Kulübü’nün bir maziyi yeniden canlandırmak için yola çıktığının altını çizen Başkan Güler, “Efsane geri döndü. Orduspor takımının hangi ligde mücadele ettiği önemli değil. Önemli olan takımın küllerinden yeniden doğmasıdır”dedi.

“ORDUSPOR BİNASI SİL BAŞTAN YENİLENİYOR”

Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili twitter hesabından bir açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Orduspor kulüp binası tadilatının başlamasının ardından Orduspor Başkanı Savaş Şimşek ile bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdik. O eski muhteşem günleri, o eski ekip ruhunu, o eski Orduspor kulubu coşkusunu yeniden yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Efsane geri dönüyor”dedi.

EFSANE ORDUSPOR SİZİN SAYENİZDE AYAĞA KALKACAK”

Efsane Orduspor’un tekrar ayağa kalkmasında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in büyük emeği olduğuna vurgu yapan Orduspor 1967 Spor Kulübü Başkanı Savaş Şimşek, “ Yaşanan süreç Orduspor adına mutluluk vericidir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın D Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde eski kulüp binamız eski günlerine tekrar dönüyor. Ordu halkı artık efsanenin yeniden ayağa kalkacağından emin. Bu süreçte bizlerin yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki kısa sürede Orduspor 1967 Spor Kulübümüz hak ettiği yere gelecektir ”şeklinde konuştu.


TABAN FİYATI 23.75 DEN AZ OLURSA ZULÜMDÜR..Önceki Haber

TABAN FİYATI 23.75 DEN AZ OLURSA ZULÜMDÜ...

Boztepe’deki büfeler ihaleye çıkarılıyor..Sonraki Haber

Boztepe’deki büfeler ihaleye çıkarılıyor...