ORDUSPOR 1967 İNTİKAMINI UZATMADA ALDI..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
ORDUSPOR 1967 İNTİKAMINI UZATMADA ALDI..
Türkiye 3 lig 3. Gurupta mücadele eden ve 27. hafta erteleme maçında Orduspor 1967, saha ve seyircisi önünde karşılaştığı lider Esenler Erokspor'u 2-1 mağlup etti. Maçı erteleme başarısını gösteren Esenler Erokspor yenme başarısını gösteremedi.

Dün Ordu’da hayat adeta durdu, adete 90 dakika ara verildi. Zorlu mücadelenin galibi, maçın son dakikasına kadar mücadele azmi ve umudunu kaybetmeyen Orduspor 1967 oldu.. Teknik direktörlüğünü Mustafa Sarıgül’ün yaptığı ESENLER EROKSPOR’u Orduspor 1967 zor da olsa yenmeyi başarı..

STAT: Yeni Ordu Stadyumu

HAKEMLER: Gürcan Hasova, Caner Kurt, Yakup Keçeci

ORDUSPOR 1967: Ali Alper, Eray, Batuhan, Kadir, Ferdi, Serhat, Ufuk, Bilal, Metin, Cevatcan, Hakan.

TEKNİK DİREKTÖR: Cahit Erçevik

ESENLER EROKSPOR: Ercüment, Cenk, Taygun, Alper, Gaffar, Hüseyin, Muharrem, Burak, Mehmet, Yavuz, Serhat.

TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Sarıgül

İLK YARI

Yeni Ordu Stadyumu'nda Esenler Erokspor'u konuk eden Orduspor 1967, karşılaşmanın ilk çeyreğinde baskın olan takım oldu. Rakip takım Esenler Erokspor'u yüreğini ağzına getiren mor beyazlılar, karşılaşmanın 16'ncı dakikasında Eray Eren sağ kanatta topla buluştu rakip cezaalanına gönderdi ancak top savunmanın vuruşuyla dışarı çıktı. Orta hakem köşe noktayı gösterdi. Köşe vuruşu gole çevrilemedi.

Karşılaşmanın 19'ncu dakikasında gelişen Orduspor atağında Metin Sevinç yine aynı köşede topla buluştu. Esenler Erokspor kalesinin önüne yaptığı ortaya Cevatcan Ekinci kafayla yükseldi, harika bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Esenler Erokspor'un file bekçisi Ercüment sadece seyretti. Orduspor 1967 kendi sahasında 1-0 öne geçti.

İlk yarının uzatma dakikalarında kronometreler 47'yi gösterdiğinde Esenler Erokspor kazandığı penaltı vuruşunu Abuzer Toplu gole çevirdi ve skoru eşitledi. 1-1 

İKİNCİ YARI

Karşılaşmanın ikinci yarısında baskın olan taraf yine Orduspor 1967'nin hakimiyetiyle sürdü. Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında da skorda değişiklik olmadı. Orduspor 1967'nin bir golü orta hakem tarafından geçersiz sayıldı. Bu pozisyondan kısa bir süre sonra dakikalar 93'ü gösterdiğinde Oğuz sağ kanattan hücuma çıktı. Yaptığı orta savunmadan döndü. Serhat topla buluştu, Metin'i gördü. Metin kısa pasla Adem'e verdi, Adem tekrar Metin'in önüne bıraktı. Metin Sevinç penaltı noktasının birkaç metre gerisinde sert bir şut çekti ve Esenler Erokspor ağlarını bir kez daha havalandırdı. Orduspor 1967 2-1 öne geçti.

Bu çok önemli maçta Orduspor 1967, TFF 3.Lig 3.Grup'un lideri Esenler Erokspor'u harika bir futbolla 2-1 yenerek kendi tarihine bir not düştü.

LİG'DE ÜÇÜNCÜ SIRAYI YENİDEN KAZANDI

Orduspor 1967, 2-1 kazandığı Esenler Erokspor karşılaşmasından sonra puanını 56'ya yükseltti ve kaybettiği üçüncü sıraya yeniden yerleşti. Esenler Erokspor ise 63 puanda kaldı.  

YİNE KRİTİK BİR SINAV VAR..

TFF 3.Lig 3.Grup'ta 30'ncu haftada ise Of'a gidecek. Lig'de 50 puanla 6'ncı sırada bulunan Yeşilyurt D.Ç.Ofspor'a konuk olacak. 10 Nisan Pazar günkü karşılaşma Of İlçe Stadı'nda oynanacak.

TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden ve adım adım 2'nci Lig'e yürüyen Orduspor 1967, grup lideri Esenler Erokspor'u 2-1'lik skorla geçti. Konuk ekip ligin dördüncü yenilgisini mor beyazlılardan aldı. Orduspor 1967'ye 3 puanı getiren gol, Metin Sevinç'in ayağından 90+3'ncü dakikada geldi.


İl koordinasyon kurulu Ordu için toplandı..Önceki Haber

İl koordinasyon kurulu Ordu için topland...

Ordu Şehir Hastanesi için koordinasyon toplantısı yapıldı..Sonraki Haber

Ordu Şehir Hastanesi için koordinasyon t...