X
    • Ordu Şehir Hastanesi inşaatında son durum görüşüldü..
    • Ordu Şehir Hastanesi inşaatında son durum görüşüldü..
      Ordu Şehir Hastanesi inşaatında son durum görüşüldü..
      Yapımı hızla devam eden Ordu Şehir Hastanesinin inşaat bitiminden sonra teknik konularda yapılması gereken eksiklikleri görüşmek için Ordu protokolü bir araya geldi.
      05.08.2024 - 21:28
      yön gazetesi
      808

      Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde yapımı devam eden 900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi inşaatında bugüne kadar yapılan çalışmalar ile bundan sonra yapılması gereken çalışmaların değerlendirildiği

      İl Koordinasyon Toplantılarının 8’incisi, Vali Muammer Erol’un başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik Toplantı Salonunda yapılan Koordinasyon toplantısında, hakkında İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok tarafından Ordu Şehir Hastanesinin planlanan sürede hizmete açılabilmesi için daha önce yapılan koordinasyon toplantılarında görüşülen konularla ilgili yapılan çalışmalar hakkında Vali Muammer Erol ve toplantıya katılanlara bilgi verildi.  
      Şehir Hastanesi inşaatının planlanan sürede tamamlanarak, hizmete alınması için kamu kurumlarının eş zamanlı olarak yapması gereken işleri ve çalışmaları koordine etmek amacıyla bugüne kadar 7 toplantı yapıldığını belirten Vali Muammer Erol, “İlimizin en önemli devlet yatırımı olan Ordu Şehir Hastanesinin planlanan sürede yapımının tamamlanarak, hizmete hazır hale getirilmesi için yoğun çaba sarf ediliyor. Şehir Hastanesinin inşaatının tamamlanmasıyla birlikte eş zamanlı olarak yapılması gereken işleri ve altyapı hizmetlerini koordine etmek amacıyla bu toplantılarımızı yapıyoruz. Bugün 8’inci toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Son bir yıl içerisinde 4 toplantı yaptık. Artık belli aşamaya geldik. Bu hafta bizim için krtik bir hafta olacak. Zira, Ordu Şehir Hastanemizin Teknik Servis ve diğer ikmal işlerinin ihale işlemleri belli olacak. Diğer taraftan Karayolları tarafında yapılacak ulaşım yollarının proje ihaleleri sonuçlandırılacak. DSİ tarafından yapılacak işler de yatırım programına alınacak inşallah. Dolayısıyla bir mesafe kat etmiş olacağız. Birlik ve beraberlik içinde herkes birbiri ile irtibatlı şekilde olursa ilgili kurumlar ne yapacağını bilir, bilgi sahibi olur ve ona göre pozisyonunu alır” diyerek, kurumların birlikte hareket etmesini istedi.
      Vali Muammer Erol, Ordu Şehir Hastanesinin planlanan zamanda hizmete girebilmesi için kamu kurumlarınca yürütülen çalışmalarla ilgili Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü, DSİ Bölge Müdürlüğü, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Teiaş, Aksa Ordu-Giresun Doğalgaz Dağıtım A.Ş, Türk Telekom A.Ş, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş yöneticilerinden ayrıntılı olarak bilgi aldı ve çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

       

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yurtta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

    • SüperLig Puan Durumu
      Takım O A P
        O A P
      1.GALATASARAY A.Ş. 19 52 51
      2.FENERBAHÇE A.Ş. 19 49 45
      3.REEDER SAMSUNSPOR 19 32 37
      4.GÖZTEPE A.Ş. 19 38 34
      5.İKAS EYÜPSPOR 19 32 33
      6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 19 28 31
      7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 19 31 29
      8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 19 25 26
      9.TRABZONSPOR A.Ş. 19 34 25
      10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 19 19 24
      11.CORENDON ALANYASPOR 19 19 22
      12.KASIMPAŞA A.Ş. 19 27 22
      13.TÜMOSAN KONYASPOR 19 24 21
      14.ONVO ANTALYASPOR 19 21 21
      15.NET GLOBAL SİVASSPOR 19 21 20
      16.SİPAY BODRUM FK 19 14 16
      17.BELLONA KAYSERİSPOR 18 17 16
      18.ATAKAŞ HATAYSPOR 19 17 10
      19.ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 19 15 5
      Ordu nöbetçi eczaneleri