Murat Kaçak Ateş Püskürdü: “Neyi, Nasıl Konuşacak?”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Murat Kaçak Ateş Püskürdü: “Neyi, Nasıl Konuşacak?”
Bir Ak Partili Ordu Milletvekilinin, durduk yere, adeta parmağını sallayarak “artık konuşacağım” açıklaması Ordu yerel siyasetinde içten içe kazanların kaynadığı yorumlarına neden oldu. Özeleştiri yapıyor gibi görünüp birilerine göndermelerle dolu yapılan açıklama, Ak parti teşkilatlarında soğuk duş etkisi yaptı.

2 dönemdir Ordu milletvekili olarak görev yapan Ergün Taşçı, 7 sene sonra ilk defa zehir zemberek açıklamalar yaptı. Ancak yaptığı açıklama, kendi partisinin yerel yetkilileri başta olmak üzere tüm siyasi çevreleri kızdırdı.

Konuya ilişkin Ak Partili yerel yetkilileri sessizliğini korurken, MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak sosyal medya hesabından adeta ateş püskürdü. Kaçak yaptığı açıklamada “Artık konuşacakmış, Neyi? Nasıl? Neden? Konuşacaksın” diye sordu.

MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak’ın açıklaması şöyle; Kendi siyasi partine mensup insanları nasıl ve hangi ayak oyunları ile kapının arkasında bıraktım dediğini mi?

Bundan sonra Ordu-Fatsa benden sorulur, benim haberim olmadan yaprak bile kımıldayamaz dediğini mi? konuşacaksın, ne anlatacaksın? Neyi anlatacaksın? Fatsa'mız için yapılması gerekenlere nasıl engel olduğunu mu anlatacaksın. Tamam, hadi bekliyoruz ne kadar samimisin görelim, anlat bakalım...

Bak kardeşim; bizim Fatsalılık hukukumuz taaa Atatürk ilkokulunda birinci sınıfta beraber okuduğumuz, kardeşlik yaptığımız, anamızın çantamıza koyduğu zeytin ekmeği paylaştığımız, hatta oturduğumuz sıranın örtüsünü bu hafta benim anam yıkayacak diye yarıştığımız günlere dayanıyor. Yani demem o ki, gölge etme başka ihsan istemeyiz.


MUHTAR ve HALK TOPLANTILARI YENİDEN BAŞLIYOR..Önceki Haber

MUHTAR ve HALK TOPLANTILARI YENİDEN BAŞL...

Başkan Tandoğan ile Bülent Şişman Saray’a çıktılar.Sonraki Haber

Başkan Tandoğan ile Bülent Şişman Saray’...