Milli Eğitim Müdürünün ilk icraatı odasını boyatmak oldu..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Milli Eğitim Müdürünün ilk icraatı odasını boyatmak oldu..
Ordu İl Milli Eğitim müdürü geçtiğimiz günlerde değişerek yerine yeni bir atama yapılmıştı. Eski Müdür Kutlu Tekin Baş'ın yerine Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu atanmıştı. Ancak, Vargeloğlu’nun ilk icraatı makam odasını boyatmak ve dekor değişikliği yapmak oldu.

Makam odasını değiştirmek, dekor değişikliği yapmak, makamını temiz ve güzel tutmak elbetteki Milli Eğitim camiasına yakışır bir hale getirmek amirlerin asli görevlerinden birisidir.

Ancak,  görevine yeni başlayan Mehmet Fatih Vargeloğlu, eski müdür Kutlu Tekin Başın oturduğu makam odasının dekor görüntüsünü değiştirmek ve makamı yeniden boyatmayı neden tercih ettiği merak ediliyor. Yoksa giden müdür Baş,  kirli ve çirkin bir makam odasına mı sahipti? Veya  yerine gelen yeni müdür Vargeloğlu,  eski ve tozlu bir makam odası düşüncesiyle zevkine mi uygun değildi?

Bu değişikliği yaparak ilk icraatını yeni makam odasının şeklini boya ve dekor değişikliği  yaparak gösteren yeni İl Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu varlığını böyle mi ispatlamak istedi? Bu nedenle  gereksiz bir masraf yapılarak devletin kurumundan israflı bir harcama yapılması tasarruf kural ve tedbirlerine uygunmudur?

Yeni Milli Eğitim müdürümüz, Vargeloğlu'na Ordu'muza hoşgeldiniz, yeni görevleinizde başarılar diliyor ve inşallah makamında yaptığı dekor ve boya değişikliğindeki tarafsızlığı ile Ordu Milli Eğitim camiasına da tarafsız, siyasi ve sendika baskısı altında kalmadan,  hür iradesi ve yönetmeliklere bağlı kalarak başarılı bir Milli Eğitim camiası idare etmesi için başarılar temenni ediyoruz.

Bizce yapılan değişimde israf harici hiçbir değişiklik göremiyoruz. Çünkü, gelen müdür de, giden müdür de İkisinin de üç isimli olması, ikisinin de aynı makamı temsil etmesi hiçbir şeyi değiştirmiyor.


Mehmet Albayrak, “Bahçeye Gel Kampanyası”na destek verdi..Önceki Haber

Mehmet Albayrak, “Bahçeye Gel Kampanyası...

65 Yaş üstü vatandaşların tıraş ücreti Belediyeden..Sonraki Haber

65 Yaş üstü vatandaşların tıraş ücreti B...