Milletvekili Ergün Taşçı adam dövmeye mi başladı?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Milletvekili Ergün Taşçı adam dövmeye mi başladı?
Dün Ordu siyasetinde çok hareketli günler vardı. Tarım ve orman bakanı Bekir Pakdemirli Ordu’ya geldi, gelirken de yanında bazı Ordu Milletvekillerini de getirdi. Bakan Pakdemirli Yanında Fatsalı Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ile birlikte Ordu Büyük Şehir Belediyesini ziyaret etti.. Ama Ergün Taşçı burada öyle bir fırsat buldu ki; adam dövme işini bile burada hemen acilen halletmiş..

Vekil Taşçı, Büyük Şehir Belediyesine geldiği anda, eski danışmanı olduğu söylenen ve şu anda başkan Hilmi Güler’in özel kalem müdürü olan Mehmet Altun’un odasına girerek, Altun’a tokat atarak dövdüğü söyleniyor. Dövme sebebinin de Altun, Taşçı hakkında rüşvet alıyor diye aleyhinde dedikodu yaptığı iddialarında bulunmuş. Vekil Taşçı’da bu nedenle Altun’u tokatlamış diyorlar. Vekil bu döver de sever de..

Şimdi Ordu’nun gündemi bu olayı konuşuyor. Fatsa’lı hemşerimizi milletvekili seç, Ankara’ya gönder.Ordu’ya hiçbir hizmet ve kırık iğne kadar katkısı olmasın, hatta  bu zamana kadar bir çivi çakmamış, sonra gel hakkımda dedikodu yapmış diye Belediyede kabadayılık yap, hemde üstelik başkanın özel kalem müdürünü  kendi odasında döv, tokatla..

Bir çok  sosyal medyada paylaşılan bu olay gerçekten  doğru mu, doğru ise Ordu halkı Ergün Taşçı’ya verdiği oylarını geri alması lazım. Şayet aslı yoksa, yalan ve uydurma  bir iftira ise tokat atanla, tokadı yiyenlerin ve hatta başkana varana kadar bu mesele bir gurur  meselesidir. Mutlaka bir açıklama yaparak, yalanlayarak, kamu oyuna gerçek bilgileri vermeleri lazım.

Yoksa Ordu Büyük Şehir Belediyesinde iş adam tokatlamaya kadar vardıysa, Ordu halkı da buna seyirci kalıyorsa sonuç felaket demektir. Bu işler dedi koduyla, mış, muşla olmaz. Burası Ordu halkını yöneten seçilmiş bir kurum. Halkın gerçekleri bilmesi lazım..

 


Bakan Pakdemirli, Bolaman’ı Ordulu’dan daha iyi tanıyor..Önceki Haber

Bakan Pakdemirli, Bolaman’ı Ordulu’dan d...

Ordu’da iki bölge karantina altına alındı..Sonraki Haber

Ordu’da iki bölge karantina altına alın...