“Kimse nefsini tatmin etmeye kalkmasın.”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
“Kimse nefsini tatmin etmeye kalkmasın.”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, özellikle spor kamuoyunda çokça tartışılan Orduspor -Yeni Orduspor konusunda oyalama taktiğinin uygulandığını belirterek çok net konuştu: "Herkesin ayrı ayrı takımı olmak zorunda değil. Kimse buradan nefsini tatmin etmeye kalkmasın. Öyle bir de başkasının parasıyla hareket etme yok, benim için geri vites yok. Bu takımla çıktık, seven peşinden gelir" dedi.

Ordu'da katıldığı bir televizyon programında Orduspor ile ilgili kendisine yöneltilen soruyu cevaplandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Ordu'da 44 futbol takımının olduğunu ancak 2 ya da 3'ünün konuşulduğunu söyledi.



"HEPSİNİN AYAKLARINA GİTTİM"

Başkan Güler, "Ben sporda da verimli olalım istedim. Erinmedim, hiçbir zaman başka bir şey düşünmedim, ayaklarına gittim hepsinin. İkna etmek için çalıştım. Birleşin dedim, tek bir güç olsun istedim. Evet dediler, söz verildi söz yerine gelmedi" diye konuştu.  



"KİMSE NEFSİNİ TATMİN ETMEYE KALKMASIN"

Ordu'da herkesin ayrı ayrı takımının olmak zorunda olmadığını dile getiren Başkan Güler, "Ben de bir takım kurabilirdim. Öyle bir şeye gerek yok. Kimse buradan nefsini tatmin etmeye kalkmasın. Kimse babasının cebinden bu parayı harcamıyor. Daha önceki Orduspor'a 103 trilyon para gömüldü. 103 trilyona 103 tane takım kurulurdu. Şu anda Yeni Orduspor dediğimiz takım da, Belediye'nin 10 trilyonluk yerinde çalışıyor. Desteğimiz sürüyor aslında. Altınordu da bizim imkanlarımızla çalışıyor. Onlara da birleşin dedim, onlar da evet dediler, ama birleşmediler. Eğer yine de birleşirlerse başımızın üstünde yerleri var" diye konuştu.



Ordu'da çok küçük bir grubun farklı konuştuğunu dile getiren Başkan Güler, "Şimdi de birleşirlerse birleşirler. 44 tane takım var burada. Ben tek bir takımın desteklenmesini istiyorum. Tek bir kaynakla yürüsün istiyorum. Milli takım gibi bütün gücümüzü birleştirelim, hepsi Orduspor'a futbolcu yetiştirsin, ama burada dahi bahsetmek istemediğim şekilde oyalama taktiğiyle bunu böyle yaptılar. Ben de bunu yakıştıramadım Ordu'ya. Ordu bunları haketmiyor" dedi.



"BENİM İÇİN GERİ VİTES YOK"

Ordu'nun sportiflik ve futbol anlamında anlı şanlı eski günlerine ulaşmak istediğini dile getiren Başkan Hilmi Güler, "Ben ne dediysem yaptım. Benim için geri vites yok. Hiç bir konuda. Bu takımla çıktık, seven peşinden gelir. Öyle bir de başkasının parasıyla hareket etme yok. Herkesin hali vakti yerinde. Otursunlar, ortaya paralarını koysunlar desteklesinler. Biz zaten destekliyoruz. Kimseyi tatmin peşinde değiliz, onun için hareketemiz gayet net. Tek bir Orduspor, eğer böyle bir şey yoksa da mevcut Orduspor'u, anlı şanlı, mazisi pırıl pırıl olan Orduspor'u tekrar canlandırmak. Gelen varsa birleşsinler, başımız üzerinde yeri var, nokta." diyerek tamamladı. 


DAİRELER 25 ARALIK’TA SATIŞA ÇIKIYOR..Önceki Haber

DAİRELER 25 ARALIK’TA SATIŞA ÇIKIYOR..

Ordu’da hala Enver Yılmaz’ın kararları geçerli..Sonraki Haber

Ordu’da hala Enver Yılmaz’ın kararları...