KADINLARA EN İYİ POLİS PROJESİ EĞİTİMİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
KADINLARA EN İYİ POLİS PROJESİ EĞİTİMİ
Kadınlarımızın her alanda kendisini kurtarması ve her an olası bazı olaylara ve şiddetlere karşı kendilerini korumaları açısından Ordu’nun 19 ilçesinde proje kapsamında eğitim ve öğretim konusunda bilgilendiriliyor..

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nu himayelerinde yürütülen "En İyi Narkotik Polisi: Anne“ projesi, “UYUMA” ve “KADES” uygulamaları ile ilgili 19 ilçede Vali Tuncay Sonel’in talimatları ile çeşitli faaliyetler gerçekleştiriliyor.
Ulubey  ilçesinde misafir edilen tarım işçisi kadınlara İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelleri tarafından farkındalık ve bilinçlendirme çalışması yapılarak, kadınlarımız  bilgilendirildi.

Ulubey Kaymakamı Soner Divli’nin de katıldığı farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetinde, tarım işçisi kadınlara “En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi, “UYUMA” ve “KADES” gibi uygulamalar konusunda bilgi verildi.
Daha öncede şenlik, festival, konser gibi etkinlikler için bir araya gelen kadınlara yönelik farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetinde bulunulmuştu.


Egzoz elektronik denetleme sistemi (EGEDES) başlıyor ..Önceki Haber

Egzoz elektronik denetleme sistemi (EGED...

Uyuşturucu dolu araç Polisten kaçamadı..Sonraki Haber

Uyuşturucu dolu araç Polisten kaçamadı..