İsmail Çelenk Sedat Peker’e neden sessiz kalıyorsun?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
İsmail Çelenk Sedat Peker’e neden sessiz kalıyorsun?
Ordu’da ve Türkiye genelinde ulusal bir olay olduğunda her zaman gündem yaratmak için basın açıklaması yapan,, protesto eden, hükümetin yanında olduklarını açıklayan Memur Sen Ordu şube başkanı İsmail Çelenk, son günlerde ülke gündemini değiştiren ve siyasi liderlerimizi eleştiren, hatta tehdit eden sözde mafya lideri Sedat Peker’in söylediklerine karşı acaba neden sessiz kalmaktadır. Korkma İsmail, Korkma!..

Gazetemizde daha önce defalarca yayınladığımız haberlerde İsmail Çelenk FETÖ’cü mü diye sorduğumuz yayınlarımızda yetkilileri uyarmıştık. Bu nedenle Ordu Memur Sen şubesi başkanı İsmail Çelenk gazetemizde hakkında yayınladığımız haberlerden rahatsız olmuş ve bizi sosyal medya sayfalarında dahi engellemişti.

PEKER OLAYINA NEDEN SESSİZ KALIYORSUN?

Zaman zaman, ülkemizde yaşanan ulusal konularda basın açıklaması yaparak, sesini duyuran Memur Sen’in başkanı İsmail Çelenk ve  yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sokağa çıkma yasağı olduğu halde en son Filistin’de yaşanan İsrail saldırısını kınamış ve bir  konvoy düzenleyerek saldırı olayını kınayarak İsrail’e seslerini duyurmak için adeta gövde gösterisi yapmıştı.

Memur Sen başkanı İsmail Çelenk, kendisinin FETÖ yanlısı olduğu konusunda daha önce belgelerle gündeme getirmiştik. İşte Çelenk bu yaşananları saklamak için her yıl 15 Temmuz günü basın açıklamaları yaparak darbe olayını kınayarak geçmişi unutturmaya çalışması da farklı tepkilere neden oluyor.

İşte bu günlerde bir mafya lideri olan Sedat Peker, video yayınları ile ülkemizde iktidar ve muhalefet liderlerini tehdit edercesine adeta kafa tutarak ülkemizin huzurunu kaçırmaya, liderlere iftira atmaya ve gündem yaratmaya devam ediyor.

O zaman Memur Sen Ordu şube başkanı İsmail Çelenk’e soruyoruz. Hani siz ülkenin huzurunu ve düzenini bozamaya çalışanlara her zaman karşı olduğunuzu söylüyordunuz.  Sesinizi duyurarak protesto ediyor, basın açıklamaları yapıyordunuz. Sedat Peker’i kınamak için neden sesinizi çıkarmıyorsunuz?

Yoksa Sedat Peker’den siz demi korktunuz veya Peker’in açıklamalarının ucu siz veya sizlere yakın olan kişilere de mi dokunuyor? Haydi Çelenk, al yönetimini, al üyelerini yanına bir açıklama yap ve Peker’i protesto et.  O zaman senin gerçekçi olduğunu ve görevini layıkı  ile yaptığına herkes kanaat getirsin.

Korkma İsmail, korkma..  İşte bu konuda senin yanında olur, seni destekleriz..


Üreticilere 1 milyon 300 bin sebze fidesi dağıtıldı..Önceki Haber

Üreticilere 1 milyon 300 bin sebze fides...

Ordu’lu kadınlardan el emeği, göz nuru sanatı..Sonraki Haber

Ordu’lu kadınlardan el emeği, göz nuru s...