İş adamı İsmail Dündar’dan insanlık örneği..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
İş adamı İsmail Dündar’dan insanlık örneği..
Ordulu hayırsever iş insanı İsmail Dündar yapmış olduğu nakdi ve ayni yardımlarla, 12 yetim ve öksüz evlatlara 12 ev satın alma imkanı sağladı. İsmail Dündar’ın bu davranışı taktire şayan olup, diğer iş insanlarına da örnek ve öncülük olmalıdır.

Ordu’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren hayırsever iş insanı İsmail Dündar, Ordu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yapmış olduğu nakdi ve ayni bağışlarla, 12 yetim ve öksüz evladımızın ailesine ev alınmasına imkan sağladı.
Hayırsever iş insanı İsmail Dündar’ın yapmış olduğu nakdi ve ayni bağışlarla ilgili Valilik Makamında, Vali Tuncay Sonel, Ordu İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Levent Özsoy ve Hayırsever iş insanı İsmail Dündar arasında protokol imzalandı.

12 yetim ve öksüz evladımızın ailesini ev sahibi yapacak bağışın protokol imza töreninde konuşan Vali Tuncay Sonel, “Bugün Cuma, bereketli bir gün. Hayırsever iş insanımız İsmail Dündar dostumuz yapmış olduğu ayni ve nakdi yardımla Ordu’muzda 12 yetim ve öksüz ailemize ev katkısı sunuyor.  Allah razı olsun kendisinden. Ordu genelinde 2.112 yetim ve öksüz evladımıza ulaşmıştık.  2.112 yetim öksüz evladımıza birer mektup yazmış ve sonunda da ‘ANNEN YA DA BABAN HAYATTA OLSAYDI NE İSTERDİNİZ’ diye sormuştuk. Hayırseverlerimizin katkılarıyla 2.112 evladımızın isteklerini yerine getirmiştik. Bugün ayrı bir güzellik var. İsmail kardeşimiz kendi rızasıyla geldi ayni ve nakdi yardımını yaptı.  12 yetim ve öksüz ailemize, evi olmayan çocuklarımıza ev desteği verdi. Rabbim hayrını kabul etsin. Kendisine hayırlı, bereketli kazançlar rabbim nasip etsin. İsmail kardeşimiz gibi dostlarımızın, hayırseverlerimizin sayılarını Rabbim çoğaltsın. Üç günlük dünya yapılanlar Allah rızası için. Geldiğimizde 66 okulumuzun deprem riski vardı. Tamamını yıktık ve devlet-vatandaş işbirliğiyle 58 okula ulaşmıştık. Milli Eğitim Bakanımızın şehrimize gelmesiyle 21 okul daha üzerine ilave ettik ve toplamda 79 okula ulaşmış olduk. Böyle hayırsever iş insanlarımızla, devlet-millet el ele hem eğitimde, hem sağlıkta, hem sosyal projelerde daha güzel işler yapacağız. Allah herkesten razı olsun” diye konuştu.

Yetim ve öksüz evlatlarımızın yüzlerinin gülmesi için yapmış olduğu bağıştan dolayı mutlu olduğunu dile getiren hayırsever iş insanı İsmail Dündar ,“Yapmış olduğumuz nakdi ve ayni yardımlarla 12 yetim ve öksüz evladımızın ailesine ev satın alma imkanı sağlamaktan dolayı çok mutluyum. Hali vakti iyi olan insanlarımızın bu tür yardımlarda, bağışlarda bulunmalarını isterim. İmkanımız oldukça yardımlarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.


Başkan Hilmi Güler, “Seçimler demokrasi şölenidir”Önceki Haber

Başkan Hilmi Güler, “Seçimler demokrasi...

Başkan Tören, “Hemşireler Sağlık Ordumuzun vazgeçilmezidir”Sonraki Haber

Başkan Tören, “Hemşireler Sağlık Ordumuz...