Giden valinin arkasından erkeklik yapmaya çalışanlar var..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Giden valinin arkasından erkeklik yapmaya çalışanlar var..
İyi veya kötü, üç yıldır Ordu valiliği görevini sürdüren Seddar Yavuz Ordu’ya veda ediyor. Ancak tayini çıkan vali beyin arkasından erkeklik yapmaya çalışanların sayıları bayağı da fazlaymış. Bakıyoruz da bazı kişiler sosyal medyada vali şunu yaptı, vali bunu yaptı, Ordu’ya hiçbir şey yapmadı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, hükümetin adamlığını yaptı vs. gibi bir sürü paylaşımların yapılarak eleştiriler okuyoruz. Sosyal medyada ahkam keserek erkeklikleri tutanlara sormak istiyoruz. Bu zamana kadar neredeydiniz, neden yazmadınız, eleştirmediniz?

Şimdi vali beyin tayini çıktı. Önümüzdeki günlerde Ordu’ya veda edecek. Bu ilde iyi veya kötü, doğru veya yanlış işler yapmış olabilir. Şimdi sosyal medyada valiye karşı ahkam kesilenlere soruyoruz. Vali bey Ordu’da görevinin başındayken, yanlış yaptığı işleri neden eleştirmediniz, neden hesap sormadınız? Korkuyordunuz değilmi, yanına gittiğinizde, sokakta gördüğünüzde düğmenizi ilikliyordunuz, esas duruşa geçiyordunuz, yalakalık, yağcılık  yapıyordunuz değil mi?

Şimdi hemen ne oldu nasıl olsa gidiyor, bizimle bir daha görüşme şansı yok diye erkeklik yapmak, hiçbir erkeğe de yakışmaz. Bizde adet olmuş, ya ölenin arkasından, ya da gidenin arkasından konuşmak gelenek haline gelmiş.

Evet, vali beyi biz Gaziosmanpaşa kaymakamlığı döneminden tanıdığımızı ilk geldiği ve göreve başladığı gün söyleyip yazmıştık. Ordu’da siyasetin en kritik döneminde görev yapmıştır. Ordu’ya en büyük zararı görevinden alınan Büyük Şehir Belediye başkanı Enver Yılmaz ile bir araya gelmemeleri Ordu’daki hizmetleri aksattığını  o dönemlerde yazmıştıkŞimdiki arkadan konuşanlar siz neden o dönemlerde bunları gündeme getirerek neden yazmadınız, neden eleştirmediniz.?

İşte Ordu’da görev yaptığı süre içersinde Ordu halkı ile vedalaşmak için bir mesaj yayınlayarak helallik isteyen Vali Seddar Yavuz önümüzdeki günlerde Ordu’daki görevinden ayrılacak. Bu nedenle Vali Yavuz, aşağıdaki açıklamayı yaptı. Bizde yolu açık olsun, hakkımız helal olsun, kendisi de bizlere hakkını helal etsin, güle güle gitsin diyoruz. Bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyoruz.

Değerli Ordulu Kardeşlerim;
Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri ile Kocaeli Valiliğine atanmam sebebiyle üç yıldır onurla görev yaptığım Ordu’ya ve sizlere arz-ı veda ediyorum.

Erişilebilir bir Valilik yapacağıma ve ‘Kimsesizlerin Kimi’ olacağıma dair vermiş olduğumuz taahhüde sadakatle bağlı kalıp, uyguladığımız sosyal projelerle devletin sadece kudretten ibaret olmadığını, aynı zamanda şefkati de kapsadığını uygulamalarımızla göstermenin gayreti içinde oldum. 

Karanlık gecelerde çaresiz bir insanın derdini kendi derdimiz gibi hissetmeye ve çözmeye çalıştık.

Eşsiz doğal güzelliğinin yanında nezaketin ve zarafetin şehri olan ve hizmetinde bulunmaktan her zaman onur duyduğum bu şehirden ayrılmak elbette kolay olmayacak.

Bu şehre gönlümüzü verdik. Sizlerle sevindik ve sizlerle üzüldük. Acılarınız acımız, sevinçleriniz sevincimiz, mutluluklarınız mutluluğumuz oldu.

31 yıllık meslek hayatım boyunca görev yaptığım tüm ilçe ve illeri kendi doğduğum ilçe ve il olarak gördüm. Görevden ayrıldıktan sonra Uşaklı, Muşlu, şimdi de Ordulu olmaya devam edeceğim. 

Valilik gibi görev ve sorumluluğu ağır bir emaneti taşırken, her görevi mükemmel yapmanın zorluğunu takdirlerinize sunuyorum.  

Naçizane bana göre bir insanın sorumluluğu, aklı, yetenekleri ve imkanları ile sınırlıdır. Samimiyetle aklımı, yeteneklerimi ve imkanlarımı en iyi şekilde kullanmaya çalıştım. Hizmet ve yatırımların gerçekleşmesinde ortak akıl, birlikte yönetim ve istişare anlayışını hakim kılma gayreti içinde olduk. Çalışmalarımızda bize destek veren milletvekillerimize, kaymakam ve vali yardımcılarına, belediye başkanlarımıza, ildeki tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanlarının yöneticilerine, muhtarlarımıza, meslek ve STK temsilcilerine, basın mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ordu’dan ayrılırken gönlümüzün ve kapımızın sizlere sonuna kadar açık olduğunu bilmenizi isterim. Sevinçlerinizle mutlu olacak, üzüntülerinizle kederleneceğim. Ülkemiz sanayisinin kalbi olan Kocaeli’de de aynı anlayış ve fedakarlıkla çalışarak, ulaşılamayan bir kişi bile bırakmamak hedefine emin adımlarla yürümeye devam edeceğim.

Bu duygularla Ordulu kardeşlerimden helallik diliyorum. Kalın sağlıcakla…


PERŞEMBE’Lİ ARICILAR ARACI KAZA YAPTI..Önceki Haber

PERŞEMBE’Lİ ARICILAR ARACI KAZA YAPTI..

KAYIP GENÇ İKİ GÜNDÜR BULUNAMADI..Sonraki Haber

KAYIP GENÇ İKİ GÜNDÜR BULUNAMADI..