Evine ekmek götüremeyenler varken, zalimler kokain çekiyor..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Evine ekmek götüremeyenler varken, zalimler kokain çekiyor..
Demokrat Parti Ordu İl ve ilçe binasının açılışında konuşan Milletvekili Cemal Enginyurt’un hedefinde AKP’liler vardı. Enginyurt, AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun Türkiye gündemini sarsan uyuşturucu madde kullandığı sırada çekilen görüntülerine tepki göstererek “İnsanımız eve ekmek götüremediği için intihar ederken kokain çeken zalimler var" dedi.

Parti il binasının açılışında önemli konularda açıklamalar yapan  DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Kokain çekenlerle ittifak yapmayacağız. EYT'linin hakkını vermeyenle ittifak yapmayacağız. Çiftçinin hakkını yiyenle ittifak yapmayacağız." dedi.

İktidarın, milletin sesini duymadığını belirten Enginyurt, Evine ekmek götüremeyenler varken, zalimler kokain çekiyor. Türkiye'nin ekonomik anlamda zor günler geçiriyor. Esnafından emeklisine kadar tüm kesimler geçim sıkıntısı yaşıyor. Esnafımız büyük bir mağduriyet yaşıyor. Memurumuz, işçimiz, köylümüz, emeklimiz maalesef büyük bir geçim sıkıntısı yaşıyor. Ama bütün bunlara rağmen milletin sesini duymayan bir iktidar var. Milletten habersiz yaşayanlar var. İnsanımız evine ekmek götüremediği için intihar ederken kokain çeken zalimler var." dedi.

TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM”

Diğer önemli bir konu ise, Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmeyenle ittifak yapmayacak diyen Enginyurt, "Kimlerle ittifak yapacaksınız?"şeklinde sorular geldiğini belirten Enginyurt, kimlerle ittifak yapılacağına parti kurullarının karar vereceğini, ancak kimlerle ittifak yapmayacaklarını bildiğini söyleyerek Demokrat Parti Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmeyenle ittifak yapmayacak. Bu ülkede Atatürk'ün resmini kaldıranlarla, bu ülkede Türk ismini kaldıranlarla, bu ülkede 'Türk'üm, Doğruyum, Çalışkanım' demekten rahatsız olanlarla ittifak yapmayacağız. Bizim ittifakımız milletimizle olacaktır." dedi.


İMAMOĞLU İHALEYİ AKP’Lİ MÜTEAAHHİTLERE VERDİ..Önceki Haber

İMAMOĞLU İHALEYİ AKP’Lİ MÜTEAAHHİTLERE V...

Teleferik hattı yeniden hizmete açıldı..Sonraki Haber

Teleferik hattı yeniden hizmete açıldı..