X
    • Cemaatcilere karşı yapılan tepki rekor sayıda tıklamaya ulaştı..
    • Cemaatcilere karşı yapılan tepki rekor sayıda tıklamaya ulaştı..
      Cemaatcilere karşı yapılan tepki rekor sayıda tıklamaya ulaştı..
      Mahmut Efendi cemaatinin Ordu’ya gelerek vatandaşlara namaz hatırlatmaları sırasında yapılan gezide gazetemiz sahibi Osman Şahin’in tepkileri ile karşılaşırken, ulusal ve sosyal medyada 2 milyonu aşarak tıklama rekoru kırarken, Ordu’nun yerel basınından “TIK” yok. Şahin, “BENİM ÇOCUĞUMU DA ELİMDEN ALDINIZ” diye cemaatçilere sert tepki gösterdi.
      25.05.2024 - 22:22
      yön gazetesi
      500

      Gazetemiz sahibi ve sorumlu yazı işleri müdürü Osman Şahin’in  oğlu  15 yıldan bu yana  Cemaat ve tarikatlara karıştığı için  annesi-babası ve ailesi  ile ilişkilerinin kesilmesi nedeniyle  Şahin , Cemaatçileri görünce tepkisi de farklı oldu. Yayınlanan videoda tepkilerini açıklayan Osman Şahin’in sözleri gündem yaratırken, sosyal medyada  milyondan fazla tıklama ve binlerce yorumun yanı sıra ulusal basının da gündeminde büyük ölçüde yer aldı. Ancak, ülkemizde çok önemi bir yeri olan  Cemaat ve tarikatçıların getirdiği  duruma Ordu’nun yerel medyasının bir kelime dahi  etmemesi kamu oyunun tepkilerine  neden oldu.

      Ulusal basında yer verilen haberimiz ise şu şekilde yer verildi :

      “TEBLİĞE ÇIKAN GERİCİLER BU SEFER SERT KAYAYA ÇARPTI!”

      Ordu'da İslami tebliğde bulunmak adı altında yurttaşları rahatsız eden gerici grup gazeteci Osman Şahin'le karşılaştı. Şahin'in gericilere verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu.

      Gericiler tüm Türkiye'de tebliğ adı altında yurttaşları rahatsız etmeye devam ediyor.

      Mahmut Efendi Cemaati'ne mensup olduklarını söyleyen bir grup sakallı cübbeli gerici, Ordu'da restoranları gezerek yurttaşları dini tebliğ adı altında rahatsız etti. 

      Ordu Yön gazetesinin sahibi gazeteci Osman Şahin'e de tebliğde bulunmaya çalışan gerici grup, beklediklerinden sert bir tepkiyle karşılaştı. 

      Gazeteci Şahin, kendisine "NAMAZI HATIRLATTIĞINI" söyleyen gericiye "insanları namazdan siz soğuttunuz" diye yanıt verdi. Gericilere "dini siz böldünüz, tarikatları siz çıkarttınız" diyen Şahin, "siz bu milletten ne istiyorsunuz, benim çocuğumu da elimden aldınız" diye adeta feryat etti.. 

       

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yurtta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

    • SüperLig Puan Durumu
      Takım O A P
        O A P
      1.GALATASARAY A.Ş. 19 52 51
      2.FENERBAHÇE A.Ş. 19 49 45
      3.REEDER SAMSUNSPOR 19 32 37
      4.GÖZTEPE A.Ş. 19 38 34
      5.İKAS EYÜPSPOR 19 32 33
      6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 19 28 31
      7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 19 31 29
      8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 19 25 26
      9.TRABZONSPOR A.Ş. 19 34 25
      10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 19 19 24
      11.CORENDON ALANYASPOR 19 19 22
      12.KASIMPAŞA A.Ş. 19 27 22
      13.TÜMOSAN KONYASPOR 19 24 21
      14.ONVO ANTALYASPOR 19 21 21
      15.NET GLOBAL SİVASSPOR 19 21 20
      16.SİPAY BODRUM FK 19 14 16
      17.BELLONA KAYSERİSPOR 18 17 16
      18.ATAKAŞ HATAYSPOR 19 17 10
      19.ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 19 15 5
      Ordu nöbetçi eczaneleri