Büyük Şehir yapıyor, Gürgentepe’nin Yaşar Şahin’i bakıyor..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Büyük Şehir yapıyor, Gürgentepe’nin Yaşar Şahin’i bakıyor..
Ordu Büyük Şehir Belediyesi Ordu merkezden çok ilçelere daha çok önem vermeye ve hizmet yapmaya devam ediyor. Bu ilçelerden birisi de Gürgentepe ilçesi..İlçeye bağlı Akmescit ve Gölköy ilçesine bağlı Direkli bağlantı yolu sıcak asfalta kavuştu..Tarihi İpek yolunda güzergahlarından biri olan yoldaki çalışmalar tamamlanarak 8 kilometrelik bölüm sıcak asfaltla kavuştu. Fakat. ne yazık ki, bu yatırımlara Gürgentepe Belediye başkanı Yaşar Şahin’in hiçbir emek ve katkısı bulunmuyor. Bütün teşekkürler Büyük Şehir Belediye başkanı M. Hilmi Güler’e yapılıyor..

 Ancak, son yerel seçimlerde Gürgentepe Belediye başkanı seçilen Yaşar Şahin’in ilçeye başkan seçildiği son 20 ayda 20 çivi çakamadığı ve ilçeye hiçbir hizmet ve yatırım getiremediği için seçmenlerinden yoğun tepki ve eleştiriler alıyor. Daha doğrusu Yaşar Şahin’i ilçeye başkan seçtiklerine pişman olduklarını dile hetiriyorlar.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bu günlerde, sıcak asfalt çalışmalarına hız verdi. Kar yağışı öncesi yüksek rakımlı bölgelerdeki çalışmalarını sürdüren ekipler, zorlu coğrafyada kentin kaderini değiştirecek yatırımlara imza atıyor.

Çalışmalar kapsamında, tarihi İpekyolu üzerinde yer alan ve geçmişte Karadeniz’in en eski pazarlarından birinin kurulduğu Gürgentepe ilçesine bağlı Akmescit Mahallesi’ni ilçe merkezi ve Gölköy ilçesine bağlı Direkli Mahallesi’ne bağlayan 8 kilometrelik güzergahta, 7 bin 200 metre yol sıcak asfaltla buluştu. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen faaliyetlerde, kalan 800 metrelik kısmını da tamamlamış bulunuyorlar.

TEŞEKKÜRLER BAŞKAN HİLMİ GÜLER’E EDİLİYOR.

MUHTAR BİNGÖL: “BÖLGEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR YOL”

Gürgentepe İlçesine yapılan bu hizmetlere karşı muhtarlar ve eski Belediye başkanı dahi kendi başkanları olan Yaşar Şahin’e değil, Büyük Şehir Belediye başkanı Yaşar Şahin’e ediliyor.

Akmescit Mahalle Muhtarı Hayati Bingöl ise “Bölgemizin çok önemli bir grup yolu olan Akmescid Gölköy Direkli bağlantı yolu ilçemiz için çok önemliydi. Çok eskiye dayalı, araç trafiğinin yoğun olduğu bir yol. Bu yolun yapımında emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu.

ESKİ BAŞKAN DAHİ TEŞEKKÜR ETTİ..

Gürgentepe ilçesinde 10 yıl belediye başkanlığı yapan Ekrem Yılmaz ise “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Doğma büyüme Akmescid Mahallesi’ndeyim. Mahallemizin çok eski bir tarihi var. Geçmişte, Sivas, Amasya, Trabzon arasındaki yatılı olarak külliye ve kervansaray için yapılan tek medrese burada yer alıyor. İpekyolu’nun bir kanadı buradan geçmektedir. Burası aynı zamanda, İpekyolu’nun Karadenizpazarının kurulduğu bir bölge” şeklinde konuştu.


TARİHİ İSKELE YIKILDI, YENİDEN YAPILIYOR..Önceki Haber

TARİHİ İSKELE YIKILDI, YENİDEN YAPILIYOR...

2021 Kamu çalışanların taleplerinin gerçekleştiği yıl olsun.Sonraki Haber

2021 Kamu çalışanların taleplerinin ger...