Başkan Yaşar Şahin’den, Halit Tomakin’e güzel bir çalım!..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Başkan Yaşar Şahin’den, Halit Tomakin’e güzel bir çalım!..
Dün akşam Ordu siyasetinde ilginç bir gelişme yaşandı. AKP Ordu il başkanı Halit Tomakin, Altaş TV’de canlı yayında partisinin faaliyetlerini gündeme getirirken, aynı partiye mensup Gürgentepe Belediye başkanı Yaşar Şahin de aynı saatte Kanal 52 TV’de canlı yayına çıktı. Böylece AKP il başkanı Halit Tomakin’e de güzel bir çalım atmış oldu.

AKP Ordu  İl başkanı Halit Tomakin İl başkanlığına kendisini teşekkür ziyaretine gelen ve bize ana-avrat sövmek ve tehdit suçlarında caza alan Gürgentepe Belediye başkanı Yaşar Şahin’i kucaklayarak tebrik ederek adeta bağrına basarak nispet yapmıştı.

İl başkanı Halit Tomakin, dün akşam Altaş TV.’de partisinin icraatlarını anlatırken, aynı saatte de Yaşar Şahin’in TV.52 kanalında canlı yayında olması, başkan  Tomakin’in izleyici oranının büyük oranda düşürülmesine neden oldu.  Bu da bazı partililer tarafından  tepkilere ve eleştirilere neden oldu. Bu nedenle Yaşar Şahin aynı saatte canlı yayın konuğu olmasına ve Halit başkanın izleyici oranını bölmek amaçlı olduğu iddiaları gündeme geldi.

SEN KUCAKLAMAYA DEVAM ET..

YORUMLAR SİLİNDİ..

AKP İl başkanı Halit Tomakin, bağrına bastığı ve kucakladığı Yaşar Şahin’in aynı saatte canlı yayına çıkmasının karşılığı da başkan Tomakin’e iyi güzel bir çalım oldu. Biz de başkan Tomakin’e sen kucaklamaya devam et diyoruz.

Öte yandan her iki kanalda yapılan canlı yayınlar sosyal medya paylaşıldığı için, aleyhte olan bazı yorumlar silindi ve bazı yorumlarda saklandı. Lehte olan ve güzel yorumlar da okunarak programda soru olarak gündeme getirildi.  İşte siyasi çalım dediğin böyle olur..


BİR HAFTADA 72 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ..Önceki Haber

BİR HAFTADA 72 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ...

“İFTİRAYI KALDIRAMAM” dedi. İntihar etti..Sonraki Haber

“İFTİRAYI KALDIRAMAM” dedi. İntihar etti...