BAŞKAN GÜLER, CHP’Lİ TORUN’UN SORULARINI YANITLADI..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
BAŞKAN GÜLER, CHP’Lİ TORUN’UN SORULARINI YANITLADI..
Dün yapılan Büyük Şehir Belediyesinin Ocak ayı oturumunda gündem dışı söz alan CHP Meclis üyesi Sami Torun, başkan Güler’e sorduğu bir soruya cevap olarak, “Eline fotoğraf makinesi alan herkes gazeteci istediği gibi çekiyor” diyerek ilginç bir yanıt verdi.

Vatandaşlardan gelen talepleri soran CHP meclis üyesi Torun, Durugöl’de bulunan AVM arazisi olarak bilinen arazinin satışına itirazımızı dile getirdik. Satmayın, satmayın, satmayın diyerek 3 kez tekrarladı. Her zamanki gibi Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu’nun arazilerini satma derdinde olduğunu ifade etti.

OBB Meclis Üyesi Sami Torun, Ordu Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısında OBB. iştiraki şirketlerden Orbel A.Ş'de çalışan personellerin promosyon konusunda yaşadığı sorunlara da değindi.

Torun sorularının devamında Karşıyaka Mahallesinde çevre yolunda  bulunan  Kavşağa ışık sistemi koyulmasını, Hatipli Mahallesinin  kendi köy mezarlığının olmadığı, Yeni Mahalle esnafından şikayet var. İsmet Paşa caddesi üzerinde seyyar satıcıların yolu kapattığı konusunda esnafların şikayetleri olduğu, Otogar ana yol kenarında kaldırım olmaması ve yayalar açısından yarattığı ve ayrıca otogar yazıhanelerinin kira  bedelinin çok pahallı olduğu ve esnafların ödeme zorluğu çektiğini gündeme getirdi.

ORBEL çalışanlarının promosyon konusunda yaşadığı sıkıntıları da gündeme getiren Torun’un sorusunu genel müdür Muhammet Günaydın cevapladı.

Son zamanlarda gazetelerde ve sosyal medyada çeşitli iki haber  çıktı, dere yatakları ve çöp konusunda yazılan cezalar, kirli suların içme suyuna karıştığı konusundaki soruyu da cevaplayan Güler,“Bu konuda bütün ekibi gönderdim kontrol ettirdim. Zaman zaman belirli kişiler eline fotoğraf makinesi alan gazeteci, herkes muhabir, istediği yerden,istediği açıdan çekersin altına da istediğin gibi yazarsın, öyle bir durumla karşı karşıyayız” dedi.  Başkan Güler, olmak için değil, yapmak için olalım.” dedi. Başkan Hilmi Güler'e bu konuda gerçekten hak vermek gerekiyor. Gerçekten herkes gazeteci olmuş.

Ancak, takibini yaptığımız meclis oturumunda bazı AKP’li meclis üyelerinin bu sorunları dinlemeleri gerekirken, telefonla sosyal medya sayfasında eğlendiklerini gördük.

 


Fatsa’da kaçak tütün, Ünye’de esrar yakalandıÖnceki Haber

Fatsa’da kaçak tütün, Ünye’de esrar yaka...

32 Araç sürücüsünün ehliyetine el koyuldu..Sonraki Haber

32 Araç sürücüsünün ehliyetine el koyuld...