Başkan Aşkın Tören, Halkın İçinde, halkla birlikte..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Başkan Aşkın Tören, Halkın İçinde, halkla birlikte..
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören mahalle mahalle gezerek önerileri yerinde dinliyor, ihtiyaçları yerinde belirliyor. Başkan Tören her hafta farklı bir mahallede Cuma Namazı kılarak hem halkla buluşuyor hem belediyenin çalışmalarını yerinde inceliyor hem de pandemi kuralları çerçevesinde vatandaşların talepleri, mahallelerin varsa ilave sorunlarıyla ilgili istişarelerde bulunuyor.

Bu hafta Karaoluk mahallesi merkez Camii’nde Cuma namazını eda eden Başkan Tören, Karaoluk ve Yeşilköy mahallelerinde incelemelerde bulundu.   Başkan Tören'e mahalle gezilerinde Karaoluk Mahallesi Muhtarı Hasan Çapkın, Yeşilköy Mahalle Muhtarı Uğur Utku ve AK Parti Altınordu ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

Ziyaretlerde vatandaşlara pandemi tedbirleri konusunda özellikle uyarılarda bulunan Başkan Tören kontrollü yeni normal hayata geçişin bir an önce olabilmesi için maske mesafe ve temizlik konularında hassas davranmalarını ve kendilerini korumalarını istedi.

“Her Mahallemize Eşit Hizmet İlkesi İle Çalışıyoruz”

Geleceğin marka şehri Altınordu hedefiyle yoğun bir mesai yürüttüklerini belirten Başkan Tören: “92 mahalleye eşit hizmet ilkesinden taviz vermeden “Bütün Şehir Eşit Hizmet Anlayışıyla Çalışıyoruz” dedi.

Toplumun her kesimiyle sık sık bir araya gelen Başkan Tören mahalle ziyaretlerini de çok önemsediğini vurguladı.

Mahallelerde, altyapı, yol çalışması, imar durumları gibi konularda bilgi alışverişi yaptıklarını ifade eden Başkan Tören, her mahalleyi ayrı ayrı ele aldıklarını belirterek: “7/24 mesai anlayışıyla çalışıyoruz. 92 mahallemizin tamamına eşit seviyede hizmet götürüyoruz. Kırsal mahallelerde mezralara kadar yatırımlarımız devam ediyor. . Muhtarlarımızla sürekli istişare içerisindeyiz. Acil çözüm gerektirenleri tespit edip, çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Hedefimiz; ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek ve en iyi koşullarda hayatlarını sürdürmelerini sağlamaktır.” şeklinde konuştu.

“Altınordu’dan 45 Km Beton Yol”

Altınordu Belediyesi, 2021 yılı için belirlediği 45 kilometrelik asfalt programı ile ilçedeki yol sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Başkan Tören devam eden mevcut yol çalışmalarının kapasitesinin arattırılacağını 45 kilometrelik bir beton yol programı ile de bütün mahallelere hizmet götüreceklerini söyledi.

Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden mahalle sakinleri de Başkan Tören ve ekibine teşekkür etti.

ŞEHİT CEMİL TANRIÖVER DUALARLA ANILDI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören Yeşilköy Mahallesindeki temasları kapsamında görev sırasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Jandarma Onbaşı Cemil Tanrıver'i de kabrinde ziyaret etti. Dualarla şehidimiz yad edilirken Altınordu Belediyesi kabirdeki Al Bayrağı yenisiyle değiştirdi.

 


Bakanlıktan talimat geldi, bir haftada nereler denetlenecek?Önceki Haber

Bakanlıktan talimat geldi, bir haftada n...

Dünya kadınlar günü bir sevginin sembolüdür..Sonraki Haber

Dünya kadınlar günü bir sevginin sembolü...