Başkan 10 Kasım anma törenine katılmadı..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Başkan 10 Kasım anma törenine katılmadı..
Burası Ordu ili Gürgentepe ilçesi..Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83. yıldönümü bütün yurtta olduğu gibi Gürgentepe ilçesinde de yapılan çeşitli etkinliklerle anma töreni yapıldı.

Ancak, bu anma etkinliklerine Belediye başkanı Yaşar Şahin katılamayarak protokolde sandalyesi boş kaldı. Çelenk koyma törenini ise Belediye adına  Belediyede çalışan Atatürkçü ve Cumhuriyetçi, Ramiz bey ve zabıta arkadaşları katılarak bu önemli görevi yerine getirdiler.  

Çelenk koyma ve saygı duruşunu bu görevliler yapıyor,çelenklerin arkasında ise  bir çocuk ama Belediyenin mülki amiri törende yok. Başkan Yaşar Şahin’in rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahatta olduğunu öğrendik. Acaba Bunlar milli bayramlarda hep hastamı oluyor diye de düşünüyoruz.

Atatürk ve cumhuriyetçiyim diyenler  bir daha düşünün. Kime yada hangi zihniyete oy verdiğinize bakın. Günde 5 kez. ayda 150 kez. yılda 1825 kez duyduğun ezan sesini, yılda bir kez çalan siren sesine borçlusunuz.Şayet Başkan Yaşar Şahin gerçekten rahatsız ise, kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

BAŞKAN YAŞAR ŞAHİN SOSYAL MEDYADA İSE ŞU PAYLAŞIMI YAPTI :

Atatürk’ü anma programlarına katlamadığını hiç belli etmeyen Başkan Yaşar Şahin, Belediyenin sosyal medya sayfasında ise aşağıdaki paylaşımı yaptı..

10 kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında İlçe Protokolümüzün katılımıyla çelenk sunma ve anma töreni gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz...

Yaşar Şahin

Gürgentepe Belediye Başkanı


BAŞKAN GÜLER, KAZIDA BULUNAN HAZİNELERİ İNCELEDİ..Önceki Haber

BAŞKAN GÜLER, KAZIDA BULUNAN HAZİNELERİ...

Mısır ve gazoz eşliğinde keyifli film izliyorlar..Sonraki Haber

Mısır ve gazoz eşliğinde keyifli film iz...