Altınordu Belediyesi berber ve kuaförleri dezenfekte ediyor.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Altınordu Belediyesi berber ve kuaförleri dezenfekte ediyor.
Evde kalanlar, traş olamayanlar, mecburi sakal bırakanlar, haydi güzünüz aydın.. Kuaför ve berberiniz açılıyor.. Altınordu Belediyesi koronavirüs dolayısıyla faaliyetleri durdurulan ve 11 Mayıs’ta belirlenen şartlarda açılacak olan berber, güzellik salonu/merkezi ve kuaför gibi işletmeleri dezenfekte ederek işletme sahiplerine hijyen paketi veriliyor. Temizlenen mekanlar mikroplardan tamamen arındırılarak Pazartesi gününe sorunsuz olarak hazırlanıyor..

Konavirüs salgını sürecinde kişisel ve toplum sağlığının korunmasına yönelik yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Altınordu Belediyesi hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

Kovid-19 pandemi sürecinde başlattığı çalışmalarına hummalı bir şekilde devam eden Altınordu Belediyesi, normalleşme sürecine geçişte uygulanacak olan önlemler konusunda da tedbiri elden bırakmıyor.

Salgının yayılımını önlemek amacıyla faaliyeti durdurulan berber, güzellik salonu/merkezi ve kuaför gibi iş yerleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonrası yapılan açıklamayla 11 Mayıs Pazartesi günü belirlenen şartlar çerçevesinde yeniden açılıyor. 

Altınordu’da bulunan 372 berber, kuaför ve güzellik merkezi Altınordu Belediyesi tarafından oluşturulan özel ekiplerce dezenfekte edilerek açılışa hazır hale getiriliyor. Altınordu Belediyesi öte yandan işletme sahiplerine de içerisinde maske, eldiven bulunan hijyen paketleri hediye ediyor. 

Altınordu Belediyesi tarafından sağlanan hizmeti değerlendiren işletme sahipleri, iş yerlerinde dezenfeksiyon çalışmasına ihtiyaçları olduğunu vurguladılar. Yapılan çalışmadan dolayı mutlu olduklarını ifade eden esnaflar uygulama için Altınordu Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler..


HERKES OKUSUN DİYE “ORDU KİTAPÇISI” KURULDU..Önceki Haber

HERKES OKUSUN DİYE “ORDU KİTAPÇISI” KURU...

ANNELER, DÜNYANIN EN DEĞERLİ VE KUTSAL VARLIKLARIDIR”Sonraki Haber

ANNELER, DÜNYANIN EN DEĞERLİ VE KUTSAL V...